Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Markéta
Paní doktorka je jedena z nejlepších lékařů. Vždy mi pomohla bez problémů. Nemůžu si na nic stěžovat.
Libuše
mockrát děkuji, že jsem měla tu čest seznámit se s p. doktorkou, je naprosto úžasná, empatická s vynikající schopnosti určit diagnozu a tuto i léčit. Dokáže i podpořit slovem., potěšit laskavostí, přístupem, ohleduplností. Spousta doktorů a specialistů, by si z ní měla vzít příklad!!
Paní doktorka je proste nejlepsi!!!!!!!!!
Liba
K paní doktorce chodím 13 let a jsem spokojená.Pokaždé, když jsem byla nemocná,mi pomohla,zachránila mi i dovolenou,super léčba i alternativní způsob medicíny mi vyhovuje.Sestřička milá, usměvá,celkově ordinace působí pohodově.
Akorát co musím vytknout,je to, že nedodržuje ordinační dobu,chodí pozdě a ty dealerské návštěvy by měla taky odsunot na dobu po ordinačních hodinách,ono se člověku už tak sedí v čekárně,když je nemocný nedobře a ty průtahy jsou děs.
Jinak lidskost a pohoda.Žádný studený odměřěný psí čumák,jak to bývá jinde.Doporučuji.
bLAŽKOVÁ lUCIE, 35 LET
jSEM HODNĚ NEMOCNÁ .ZDRAVOTNĚ POSTUŽENÁ, LÉKAŘŮ JSEM POZNALA MNOH. DOKTORKA ŠOLTÉSOVÁ NA MĚ PŮSOBILA VELMI DOBŘE, VYROVNANĚ, KLIDNĚ S POTŘEBNÝM RESPEKTEM K PACIENTŮM I POKOROU V DUŠI., COŽ U MNOHÝCH LÉKAŘŮ NEUVĚŘITELNĚ CHYBÍ. k JEJÍMU HODNOCENÍ TADY NE NETU 20 KLADNÝCH PROTI OSMI NEGATIVNÍM. TO ZAS NENÍ TAK ŠPATNÉ, VEZMEME-LI V ÚVAHU RČENÍ NENÍ ČLOVĚK TEN, ABY SE ZAVDĚČIL LIDEM VŠEM.
a TA UBOHÁ PANÍ, KTERÁ SE ANI NEPODEPÍŠE MŮŽE PŘEMÝŠLET. a HLAVNĚ O SOBĚ. žILA JSEM 12 LET V ZÁPADNÍCH ČECHÁCH A BYLA JSEM ZVYKLÁ NA OLEDUPLNOU PÉČI. tADY JSEM JÍ NAŠLA PRÁVĚ U TÉTO LÉKAŘKY. nEJSEM NIJAK SPŘÍZNĚNÁ - RODINNÝ PŘÍSL, SPŘÍZNĚNÍ DUŠEVNÍ TO ANO. pŘEJI VŠEM KRÁSNÉLÉTO.
Olga Čmielová
K pani doktorce Radaně Šoltésové chodím od samého začátku co začala ordinovat a vždy mi pomohla.Velice příjemná,ochotná,a milá.Jiní doktoři by si sní měli vzít příklad.To samé platí i o její sestřičce.
Alena Mrakviová
Dobrý den, ráda bych pochválila paní doktorku je nejlepší odborník, se kterým jsem se setkala. Chválu si právem zaslouží její vstřícnost a čas věnovaný všem pacientů stejně. Navštěvuji její ordinaci již delší dobu a zpřibývajícím věkem i mé zdravotní problémy se zhoršily, paní doktorka vždy včas odhadla příčinu nemoci a úspěšně vyléčila. Také bych chtěla podotknout, že paní doktorka se neustále vzdělává a nové zkušenosti převádí do praxe. Ještě jednou děkuji, že mohu být pacientkou tak skvělého lékaře. I zdravotní sestra je velmi šikovná a příjemná navzájem se s paní doktorkou doplňují a proto jejich ordinace tak dokonale funguje.
Verča
Přeji všem dobrý den a nemoci samozřejmě co nejméně, ovšem, když už někoho z vás přepadne chřipka či něco jiného, můžu paní doktorku vřele doporučit. Já mám s ní velmi dobré zkušenosti a moc se mi u ní líbí, že hned nesahá po antibiotikách, ale využívá i homeopatika. A mě pomáhá i psychicky už jenom tím, jak je vždy usměvavá. No zkrátka bych ji nevyměnila ani za nic, a myslím, že spousta lidí taky ne. Koneckonců svědčí o tom přeplněná čekárna. :-)
Jan Cieslar Třinec
Každý může mít svůj názor,všem lidem nikdy nevyjdete vstříc,ale já se skláním před jejími znalostmi z klasické,i alternativní medicíny. A všechna to zlé osočení,zde psané,je jen zlost nějaké osoby,že on nebo ona nedosáhla takových znalostí a schopností ve svém životě,jak naše p.doktorka.
Martin
Zřejmě pán neznámý a pacient,píšící z jednoho počítače:BD.EKE,GB.FAF vypil či vypila kalich hořkosti až do dna. Já p.doktorku znám již 10 let a smekám a skláním se před jejími medicinskými znalostmi,ochotou a přístupem. A věřte papír a mýdlo je důležité,ale mnohem důležitější je znalost lékaře a to p.doktorka opravdu má. Mě pomohla a ihned zjistila velmi závažnou nemoc.Věřte,že je to nejlepší člověk,se kterým jsem se setkal.A nikdy by se nesklonila k samochvále.