Pracuje: RVmedCentrum Olomouc, ORL klinika FN Olomouc, ORL katedra LF UP Olomouc

Lékař je držitelem I. a II. atestace a primářské licence ČLK v oboru otorinolaryngologie a chirurgie hlavy a krku. Na Masarykově univerzitě v Brně získal titul Ph.D. V letech 2008 - 2012 působil na pozici primáře na ORL klinice FN v Olomouci. Nyní je vedoucím lékařem privátní kliniky (RVmedCentrum privátní klinika s.r.o) a stále působí i jako lékař a odborný asistent na ORL klinice FN a LF UP v Olomouci.

V současné době se na své privátní klinice specializuje především na plastickou chirurgii v oblasti hlavy a krku. Jeho specializací jsou: plastika nosu, plastika ušních boltců, plastika očních víček. Dlouhodobě se věnuje laserovému odstranění chrápání a poruch dýchání ve spánku. Tuto metodu zavedl jako jeden z prvních v ČR. Je zkušeným specialistou na chirurgii štítné žlázy.

Členství v odborných společnostech:
Česká lékařská komora
Česká lékařská společnost J.E.Purkyně
Česká společnost otorinolaryngologie a chirurgie hlavy a krku
Společnost estetické a laserové medicíny

Lékař absolvoval zahraniční stáže na renomovaných pracovištích v Rakousku, Velké Británii a Slovinsku. Je autorem mnoha publikací, přednášek a posterů. Několikrát byl hostem pořadu se zdravotní tématikou v českém rozhlase.

Kompletní profil lékaře najdete na stránkách RVmedCentra: http://www.rvmedcentrum.cz/lekari/mudr-radan-vidura-phd-3
  • otorinolaryngologie

Odstranění chronické rýmy • Od 3 000 Kč

Operace nosní přepážky • Od 15 000 Kč

Plastika nosu • Od 18 000 Kč

Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolí
Fakultní nemocnice Olomouc - Klinika otorinolaryngologie a chirurgie hlavy a krku
I.P.Pavlova 6, Olomouc

Od 8 000 Kč

Jak fungují ceny?

R
Číslo ověřené
Umístění: RVmedCentrum privátní klinika s.r.o. plastika nosu

Dobrý den mám za sebou kompletní plastiku nosu a jsem velmi nespokojen nos mi připadá ještě horší než dříve propadlý a delší za tu cenu palec dolu.

Odpovědi

3 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, pane doktore,
ráda bych se zeptala zda je možné provést polypectomii (příp. turbinoplastiku) současně s rhinoplastikou měkké části nosu (úprava špičky). Předpokládám, že by vše probíhalo v CA, takže bych ráda podstoupila tzv. "dva v jednom". Poprosím Vás o váš názor a cenový nástin. Chápu, že bychom si vše upřesnili na konzultaci. Zatim čistě hypoteticky.
Děkuji za odpověď.
Ivana K.

provést oba výkony může jít, ale záleží na konkrétním stavu a rozsahu operací, k ceně se vyjádřit bez osobní konzultace odpovědně nemohu, orientačně jsou ceny uvedeny v našem ceníku (RVmedCentrum).
S pozdravem
Dr. Vidura

MUDr. Radan Vidura

mám vybočenou nosní přepážku (dlouholeté problémy s častým krvácením z nosu, občas velmi intenzivním, v suchém prostředí je problém častější) a rád bych se zeptal, či mi dokážete provést pouze septoplastiku, bez vnější modelace, tvar nosu je v pořádku. Byl jsem v minulosti i na "vypálení", které však nepomohlo. Jsou období (v řádu týdnů až 1-3 měsíců), kdy je vše v pořádku, poté však přijde období, kdy teče klidně 5x za den.

Děkuji mockrát

Dobrý den, na váš dotaz bohužel nelze odpovědět bez vyšetření, nejvhodnějším řešením bude osobní konzultace v RVmedCentru, rádi vás objednáme.
Pěkný den
dr. Vidura