Zdeněk Vrtiška
Sam. ordinace PL - gynekologa

Sádecká 366, Řevnice 25230

• N

Žádnej gynekolog mi s mým problémem nepomohl, až na pana Vrtišku.
    Velmi doporučuji

• jiné místo Jiný  •

Pan doktor Vrtiška je můj gynekolog již třicet let a nejen můj, ale i mé sestry, setřenice, tety ... všichni k němu chodíme léta a jsme spokojené se skvělou péčí. Dokonce byl ochotný i poradit mi po telefonu, když jsem nějaký rok žila v Itálii a tam byla gynekologie v Perugii šílená. Má můj velký dík!

• Sam. ordinace PL - gynekologa Jiný  •

• Vyšetření ve FN Motol. A mohu říci jen. Děkuji moc. Pan doktor všechno vysvětlil, byl ochotný a milý.

• jiné místo Jiný  •

• Dobry den,
    Vymenila jsem 3 gynekologa nez jsem se dostala k panu Vrtiskovi. Je uzasny. Sleduje me v tehotenstvi a nevnima tehotenstvi jako nemoc coz je prima. Zadny problem ale nezanedbava. Je chapavy a ochotne odpovida na dotazy, nespecha, nevyhazuje rychle s ordinaci jak delaji jine specialisti. Me naprosto vyhovuje a mam radost ze jsem konecne sehnala normalniho gynekologa v Praze.

• Nejlepší gynekolog u kterého jsem byla, chodila jsem dlouhý čas ke své gynekoložce s problémem na který mi říkala že mi nic není, když jsem šla pak už k panu doktorovi tak mě hned poslal na zákrok po kterým už je vše v pořádku , tak že jen pana doktora doporučuji.

• K panu doktorovi chodím již od mládí a nemůžu si stěžovat. Vždy vše prokontroluje, vyšetří, zeptá se a je ochotný. Hlavně je lidský a vše moc pěkně vysvětlí.

• K panu doktorovi chodím už 7let.Vše bylo super,pan doktor je milý a ochotný a vtipný:-)nikdy jsem s ním neměla problém.Když jsem jela do Motola s jakým koliv problémem nechala jsem si zavolat jedině jeho a nikdy se nestalo že by nedorazil.V Sádecké jsou ještě jiní lékaři,byla jsem u všech ale pan Vrtiška je jednička:-)))

• K panu doktorovi chodím už 11 let a byla jsem vždy spokojená i s ním i s pí. doktorkou, která je přítomna čtvrtky, nyní se pokoušíme o miminko a vím, že jsem v péči dobrého gynekologa.

• vzorná péče a lidskost.lepšího lékaře jsem ještě nepoznala.děkuji

• Nejlepší gynekolog jakého jsem kdy měla. Fakt úžasný a hlavně lidský doktor, který vás vyslechne a opravdu se snaží pomoci. Navíc odborník na svém místě, kapacita ve svém oboru. Přešla jsem k němu od gynekoložky, se kterou jsem byla velmi nespokojena, a u něj jsem se najednou cítila jako v ráji... :o)