Petr Polák
Praktický lékař pro dospělé

1. máje 469, Třinec 73961

• V

velmi nespokojený rodinný příslušník pacineta

Tento lékař, na otékající nohy babičce jen radil ať si dává nohy nahoru na židli, příčinu přisuzoval kardio potížím. Bohužel až velmi pozdě nás jiný lékař poslal na cévní, kde nám bylo řečeno, že jde o hrubě zanedbaný problém, který měl být u nich řešen již dávno a lze řešit pouze amputací, vzhledem ke stavu babičky však ani ta již nebyla možná. Nastala situace, kdy babičce nohy začaly velmi bolestivě nekrotizovat. V den, kdy bolesti zesílily a babička křičela bolestí, na RZS mi řekli, že toto musí akutně řešit její PL, popsala jsem jim jeho neochotu stav řešit, řekli mi co přesně má za povinnost. Když jsem mu volala (již s pláčem) tento člověk, místo starosti o svou pacientku a dotazů na její stav se arogantním tónem zeptal mě, zda ty bolesti mám já nebo ona, když brečím, řekla jsem mu tedy, co mi řekli na RZS. Terénní sestru s injekcí proti bolesti poslal k babičce až za hodinu i když jsem mu opakovaně řekla, že do 15min jsem schopna analgetika sehnat a přivézt na místo.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

• Váš účet byl odstraněn

Katastrofa, pacientku s trávícími problémy a zvýšenou teplotou po delší dobu neposlal na kolonoskopii a ta zemřela na rakovinu tlustého střeva - když vyměnila lékaře, bylo už pozdě.

• Váš účet byl odstraněn

Byla jsem u pana doktora zatím jen dvakrát, ale naposledy jsem tam byla s problémy a to i s lékařskou zprávu z pohotovosti, kde bylo doporučení kam mě má poslat na další odborná vyšetření. Pan doktor si zprávu ani nepřečetl, nikam mě neposlal a ,,odbyl " mě s kapkami, které si mohu koupit i bez návštěvy u něj. Moje matka je sním velice spokojená. Jen já mu asi nepadla do noty. Bohužel

KATEŘINA

NENI DOBRY DOKTOR