MUDr. Pavlína Slámová

Pavlína Slámová
Kroměřížská nemocnice a.s.

Havlíčkova 660/73, Kroměříž 76701

• Váš účet byl odstraněn

Nejhorší a nejlínější doktor, se kterým jsem se setkala! Během své hospitalizace na chirurgickém oddělení kroměřížské nemocnice celé oddělení čekalo 40 hodin, než mě paní doktorka přišla vyšetřit. Podotýkám, že mé zranění mozku bylo bráno jako velmi vážný případ.
    Za dva týdny jsem se s paní doktorkou setkala znovu - opět měla zhodnotit stav kontuze mozku, díky které jsem byla po celou dobu v klidovém režimu. Paní doktorka má ordinační hodiny v pátek od 9-12. Přišla v 9:30, čtyři pacienty přede mnou ošetřila během 15 minut (všichni odcházeli jen s předpisem). Mě nechala na chodbě čekat a to i přes to, že jsem prosila sestru předem, že musím stihnout ještě obvodního lékáře. V deset paní doktorce došla kamarádka, se kterou se do půl 11 velmi smála.
    Mně podala špatné informace - neumí číst v CT snímku,oznámila mi, že se nález nelepší, naopak, že je pravděpodobnost, že dostanu epileptický záchvat. Říkala jsem jí, že mi na radiologii říkali, že se nález léčí tak jak má, a ať si o výsledky zavolá - to ale neudělala.
    Ve stejný den jsem šla k obvodnímu lékaři - ten o výsledky volal a vše je v pořádku. Místo paní doktorkou doporučované neschopnosti 2-3 měsíců jsem uschopněna okamžitě.
    Všem doporučuji, aby se paní doktorce vyhnuli velkým obloukem. Je to příklad lékaře, který nemá ve zdravotnictví co dělat.
    Na paní doktorku jsem podala i oficiální stížnost.