I.atestace - chirurgie 1998
Sklerotizace varixů
Od 300 Kč -
třída Svobody 1067/32, Olomouc 779 00
Anonymní
Neempatický pan doktor, který se na Vás ani nepodívá, když přijdete do ordinace. Extrémně dlouhá čekací doba. Nedoporučuji.
• Poliklinika Olomouc s.r.o. • Jiný •
E
Eva G.
U pana doktora Kroupy jsme byli nastřelit náušničky naší roční dceři. Vůbec si ouška předem nepřeměřil, nezaznačil fixou, jak by mělo být zvykem, ale rovnou přešel k nastřelení. Protože dcera hodně plakala (jako každé miminko po nastřelení), výsledek jsme zkoumali až doma a hodně jsme se zděsili. Levá náušnice byla úplně mimo, dokonce až na úrovni, kam se nastřeluje druhá náušnice. Pravá náušnice nebyla tak hrozná, ale také dost na hraně a určitě ne na správném místě. Každý, kdo viděl dceru osobně nebo na fotce, se zhrozil, jak nám ty náušnice nastřelili. Psali jsme s fotkami i do poradny pro nastřelování náušnic, odkud nám přišla odpověď, že tak špatně nastřelenou náušnici ještě neviděli a že ji máme ihned vytáhnout, aby dírky zarostly a vyrazit jinam. Nechápali, jak nás s takovým výsledkem mohl pan doktor pustit domů a zkasírovat o 500 Kč. Druhá náušnice byla podle paní také hodně špatně nastřelená, což by se více projevilo s růstem ouška. 5 dní po zákroku jsme konečně zastihli pana doktora v práci (volali jsme opakovaně hned od druhého dne, jedna zbytečná návštěva i osobně). Druhá návštěva byla velmi krátká, ale nepříjemná. Pan doktor nám otráveně podával fixu, ať si teda zaznačíme sami, kam to chceme píchnout (dírky samozřejmě nebyly ještě ani náhodou zarostlé a už by nám chtěl píchat další vedle!). Slušně jsme se omluvili, že bychom rádi zpátky peníze a že už mu nedůvěřujeme a půjdeme po zahojení jinam. Peníze nám vrátil, co mě ale hodně zklamalo, bylo to, že vůbec nechtěl vidět ouška, aby se přesvědčil, že byla píchnutá opravdu hodně špatně a že nejsme žádní zbyteční stěžovatelé kvůli hlouposti. Omluva bohužel taky žádná. Každý může mít špatný den, chybování je lidské, ale minimálně zajímat se o to, co jsem udělal špatně a omluvit se, je na místě.
• Poliklinika Olomouc s.r.o. • •
Co se týče ortopedických zranění nedoporučuji.Pan doktor nepoznal v koleni přetržený postranní vaz a přední křížový vaz. Chtěl mě léčit jen ortézou a ledováním. Den po jeho návštěvě jsem navštívil přímo ortopedii FN, kde mě vzali jako akutní případ a den na to podstoupil operaci. Nespokojený pacient
7 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobry den, je mi 34, od mala mam na krku (pod uchem doleji na krku) bulku, uzlinku. Ted me tak 2 mesice poboliva. Ne na dotek, proste z niceho nic zacne bolet a zase to prejde, takto nekolikrat denne. Nejsem nemocna, zadna viroza, zanet v tele, nic. Krevni obraz mi byl delan nedavno (na gastru…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
nejlépe absolvovat ultrazvuk - poslat Vás může praktický lékař nebo chirurg. Zdravím, kroupa
Dobrý den,prosím o radu dcera 8let si před dvěma dny ohnula palec až jí v tom strašně zabolelo od té doby jí to dost bolí.Rikali jsme že chvíli počkáme co z toho vxleze, měla to nateklé první den, teď to má také trošku.Boli ji ten 2kloub v ohybu prstu z venku i zevnitř ze strany dlaně.Prstem…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
určitě zrentgenovat. kroupa