č.d. 333, Hlinsko 539-43
Váš účet byl odstraněn
Větší důvěra k pacientům a pochopení druhých, dle mého názoru paní doktorce chybí, možná proto se u ní tak často stává, že se zatraceně sekne v diagnóze. Každý z nás děláme chyby, o tom není pochyb, proto vůči ní necítím zášt, ale možná by nebylo špatné se nad sebou zamyslet.
Proč většina lékařů pacienta "na něco léčí", dřív než ho vyšetří? Nemělo by to být právě naopak?
Váš účet byl odstraněn
Vážená paní doktorko, moje rodina měla s Vámi co dočinění a jsem ráda, že na těchto stránkách mohu uvést svůj názor na Vaše alias léčení. V jedné diskusi jste uvedla, cituji:Ano, dokážu být VELICE nepříjemná k lidem, kteří jsou vulgární a hrubí, a k těm, kteří si někdy dost nevybíravým způsobem nárokují neoprávněné výhody. Nesouhlasím s Vaším výrokem, že jste VELICE nepříjemná pouze k těmto lidem. Váš neempatický a neprofesionální přístup jakožto lékaře k pacientovi je zcela zarážející až šokující. Nepochopím jak člověk dle Vašich údajných znalostí a různých atestací může být k pacientovi tak laxní. Dle naší zkušennosti bych všem Vašim pacientům doporučila, ať za Vámi nechodí ani s rýmou. Natož s nějakým závažným problémem. Nejste schopna rozeznat nepřehlédnutelné příznaky onemocnění a po Vašem vyšetření se člověk musí léčit u jiného lékaře, který musí dávat do pořádku pochroumané zdraví po Vaší nepřesné a chybné diagnóze. Vaše neprofesionalita stojí člověka skoro život. Měla by jste zvážit zda prioritní je nedopitá káva či zdraví lidí, kterým by jste měla podle přísahy pomáhat.
MUDr. Milena Mejzlíková
Vážená paní xy,
Váš účet byl odstraněn
Je mi líto těch, kteří musí napsat o paní doktorce Mejzlíkové, že je dobrou nebo výbornou lékařkou. To bohužel ještě neměl, ten kdo to napsal, možnost potkat opravdu výborného dokrota se vším co k tomu patří. Proč do komentáře pan Kyncl píše, že "jako ředitel" to nechápu. Nebo to možná spíše ukazuje na komentář, kde je psáno, že se přístup paní doktorky mění v závislosti na postavení. Povinností každého lékaře, je poskytnout lékařskou pomoc každému kdo ji potřebuje a na to skládali Hippokratovu přísahu. Bezplatné lékařské ošetření také není pravdou.(Vždyť si snad každý úkon nechá proplatit zdravotní pojišťovnou, ne?) Naprosto souhlasí s uváděním hodnocení na těchto stránkách. Třeba to někomu i pomůže a začne přemýšlet nad tím co dělá špatně. Každému bych přála, aby měl skutečně možnost si vybrat svého lékaře, ale ne vždy to jde, což někteří asi nechápou.
Váš účet byl odstraněn
Musím souhlasit s názorem, že paní doktorka není tak dobrá. Její přístup je arogantní a snaha řešit problém pacienta je minimální. Chápu, že pan kolega napsal kladné hodnocení, ale zapomněl dodat, že přístup k lékaři je značně odlišný a to ve všech směrech.
Nesouhlasím s tím že paní doktorka je tak strašně vzdělaná , jelikož z vlastní zkušenosti vím ,že pokud jí nepřineste menší uplatek tak máte smůlu::::::::::::
Mě samotnou svou léčbou spíš než uzdravila připravila málem o život , žádné omluvi ani ničeho jiného jsem se od ní nedočkala ,ba naopak ještě na mě byla sprostá.• • •