Nezvalova 265/15, Hradec Králové
Smetanova 830, Choceň 56501
Jareš
Bohužel musím vyjádřit svou nespokojenost s přístupem pana doktora Vališe. Doprovázel jsem svou 76letou maminku na vyšetření a byl jsem velmi zklamaný jeho chováním. Pan doktor byl arogantní, neochotný a mluvil s ní neuctivě, jako by byla obtíží. Očekávali jsme profesionální a lidský přístup, ale místo toho jsme zažili nepříjemné jednání, které starší člověk opravdu nemá zapotřebí. Takové chování by se ve zdravotnictví nemělo objevovat!
• jiné místo • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
T
TN
Nevyslechnout pacienta a hned nasadit prášky, to už je asi standart.
Komunikace opravdu “na úrovni”, pan doktor má ego vysoké až do nebes, urážet pacienta taky není dobrou vizitkou.
To nekomentuji objednací dobu - poprvé šel člověk do ordinace až hodinu a půl po objednání a podruhé se doktor dostavil až hodinu po ordinačních hodinách a plná čekárna lidí.
Sestra taky k nezaplacení, ta by se svou všetečností mohla ordinovat sama.• POLIKLINIKA CHOCEŇ, a.s. • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Váš účet byl odstraněn
Pan doktor mne lidsky zklamal. Při debatě v čekárně (!) s ostatními pacienty jsem vyslovil názor, že není správné, když sestra objednává více pacientů na stejný čas. Pan doktor to asi (?) zaslechl a v ordinaci mi sdělil, že kvůli tomu mne odmítá léčit, že na to má právo. Nevěřil jsem vlastním uším. Bohužel takto se zachoval i k mé matce, která je již v pokročilém věku a byla z toho velmi špatná, že ani spát nemohla. Nemohla uvěřit, že po letech co k němu dochází, se může pan doktor takto zachovat. Pan doktor by se měl stydět.
Váš účet byl odstraněn
Pan doktor je arogantní a chová se dobře jak se mu hodí. Léčím se v Hradci již od 2009,ale popravdě jsem poznal mnohem příjemnější lékaře. Z pana doktora arogance je čiší. Kouba Martin
m
U něj je skoro každý zdráv a nebo na problémy je příliš mladý.... Snažím se mu vyhýbat, ale někdy to bohužel nejde.