Jiřina Bodnárová
Ord. specialisty - dermatovenerologie

Riegerova 164, Příbram 26101

• A

Andrea

Dcera čekala až na ni přijde řada. Bohužel sestra měla spoustu otázek ale tu zásadní neměla a to jestli je u nich dcera vedena jako pacient. Myslela si že je nový pacient a že nové neberou ( což chápu vytíženost). A že má jít do Prahy když bydlí kousek. Léta jsme chodili do Příbrami.

• Ord. specialisty - dermatovenerologie Jiný  •

• Váš účet byl odstraněn

Paní doktorku jsem navštívila s velmi svědivou a ošklivou vyrážkou na nohách a oteklými nohami. Otok nohou specifikovala jako otok kvůli zánětu a na to, co je to za vyrážku nepřišla a ani se to neobtěžovala zjistit. Dostala jsem velmi mastnou mast a Dithiaden s tím, že mě to vyléčí. Když jsem chtěla vědět, co přesně se mi děje, řekla mi: Víte, kůže je složitý orgán.
    Tak jsem se vydala do Prahy. Tam mi paní doktorka odebrala vzorky, dle nich stanovila a hlavně dopodrobna vysvětlila diagnozu (autoimunitní onemocnění) a předepsala vyhovující mast, která kůži nebrání dýchat.
    Oproti paní doktorce Bodnárové obrovský rozdíl. Takže z mých zkušeností doporučuji - vydejte se raději za někým, kdo nezabředl v rutině a nebojí se přiznat si, že si není diagnozou jistý. Kdybych do té Prahy nejela, asi bych dodnes ležela s mastnýma nohama nahoře, dokonale utlumená Dithiadenem a lámala si hlavu s tím, co to je.

• Ord. specialisty - dermatovenerologie Svědivá vyrážka  •

• Pacient

Nejhorší kožní lékařka ve středočeským kraji.

• Váš účet byl odstraněn

K pani doktorce jsem chodila od svých 14let, kdy se mi po těle začali dělat červené, svědící fleky. Vždy mi napsala kortikoidy a tím vše haslo...nikdy mi neřekla žádnou diagnózu a nikdy se neptala na mou anamnézu - jak rodinou, tak osobní. Po dvou letech, když se mi vše začlo rapidně zhoršovat a kdy se mnou nic nedělala a vždy napsala jen kortikoidy, došla mi trpělivost, jelikož mě po neustálém jejich používání začali velice bolet klouby...stěžovala jsem si a ono nic...Prý to k léčbě patří. Kromě toho ,jak už je psáno níže, pani doktorko byla většinou velice nepříjemná, strohá a neochotně odpovídá na jakékoliv dotazy. Vyhledala jsem novou kožní lékařku...která mi okamžitě dignostikovala lupénku. Nemoc je to bohužel nevyléčitelná - zatím. Už s ní žiji deset let...nová pani doktorka vymýšlí stále alternativní léčbu (masti z konopí, různé koupele), abych nemusela brát stále kortikoidy.

• Š

šprunglová

Nedoporučuji, také nám nikdy nepomohla ,ani pokud se jednalo o mé děti.A na plíseň na nohou předepsala Járišovu vodu nedoporučuji.

Petr Datel

Po několika letech neúspěšného léčení paní doktorkou jsem vyhledal jiného lékaře a za půl roku byl mnohaletý problém vyřešen.Také nemohu zapomenout ne větu paní doktorky,že léčba je příliš nákladná a že není jistota že se vyléčím.

• E

Eva

Po poslední návštěvě paní doktorky bohužel já píši opak, než je již psáno. Na syna se téměř nepodívala /měl červený velký flek ve vláskách,který ho svěděl/. Laik to viděl, paní doktorka ne. Šla jsem se synem na jinou ambulanci. Tam nás hned odeslali na krev s podezřením na boreliózu a bohužel se obava potvrdila a hodnoty vyšetření jsou vysoké. Nechci ani domyslet, co by se mohlo stát, kdyby jsme to nechali a nezkusili hledat pomoc jinde. A ani ten den nebyla paní doktorka zrovna příjemná. Vzhledem této nepříjemné zkušenosti já doporučit paní doktorku nemohu.