MUDr. Jiří Švarc

Ústí nad Labem 1 adresa

Jiří Švarc
1.ÚPPA s.r.o

Alešova 38,Ústí n.L, Ústí nad Labem 400-01

• Vynikající lékař a skvělý člověk. To, myslím, hovoří za vše. Jen kdyby byli všichni takoví. Výjimečný. Okamžitě rozpoznal mé obtíže a určil správnou léčbu. Nebál jsem se mu popsat mé potíže a on mi opravdu pomohl.

• 1.ÚPPA s.r.o  •

• dobry den chtela bych se podelit o zkusenostmi s panem doktorem Svarcem.Pan doktor je pan doktor s velkym D Jiz treti rok se lecim u pana doktora a musim rici ze hodnejsiho a lidstejsiho doktora jsem nezazila jsem velice spokojena a muzu lidem kteri potrebuji pomoct jen srdecne doporucit.Doporucila jsem jsem pana doktora i svemu priteli ktery byl na prvni navsteve u pana doktora a ja cekala v cekarnr a jen hlas pana doktora ktery byl slyset skrze dvere dokaze cloveka uklidnit,Pokud mate nejaky problem nevahejte a objednejte se u pana doktora .S pozdravem pacientka Vladimira.

• Úžasný psychiatr, když s vámi mluví a když vám naslouchá. Opravdová kapacita. Pomohl mě vrátit se na tento svět. Za to mu moc děkuji. Musí být strašně silná osobnost, protože když odcházím z jeho ordinace a vím jak se mě dlouho věnoval a "ON" se věnuje všem stejně, nechápu, jak to vše vstřebá co se mu tam napovídá. Je to MUDr., který je ve svých oblíbených tričkách a vy, když tam přijdete se najednou cítíte uvolněněji a jeho hlas vás pohladí a pak už jen povídáte a povídáte. Doktore, za všechny vaše pacienty, vám patří veliký dík. VD

• Velmi dobrý psychiatr a psycholog.Doporučují.

• Mohu absolutně doporučit. Naprosto profesionální jednání, zájem a porozumnění.

• Mudr Jiří Švarc, je nejen velmi dobrý psyachatr,ale také velmi dobrý psycholog.Podle pohovoru s pacientem a rozborem jeho potíží dovede určit přesně diagnozu.Je jeden z malá lékařů,kteří doporučuji u starších lidi, dlouhodobé uživání diazepanu.Pochpil ,že tyto latky člověk ve starším věku si nodokáže vytvořit a proto je nutno tělu je dodat.
    Působí zvláštním charismem, což už v jeho přítpmnosti se člověk cítí lépe.
    Ma velmi dobré zkušenosti ,které čerpa ze zahraničních pobytů.Zvlaště z Francie.
    Velmi dobře se vyzná činnosti mozku a jejim chemizmem.Také procesy které v něm probíhají.
    Zvlaště je odborníkem při léčbě depresivních stavů, ordinuje Antidepresiva 3 generace ,Jako je Citalec .

Jedna se o zkušeného lékaře,který léta pobyval v Keni v častokrát navštívil Japonsko a pravidelně navštěvuje Francii kde se zůčastnuje světových kongresů v oboru psychuiatrie.

• ano,dr jiří švarc-psychiatr,je dobry lékař.vzdy vse potřebné vysvětlí,a doporuci,je-lí třeba.jiří hroděj,socialní ústavy eu. trmice.

• mudr.jiří švarc je dobry lekař-psychyatr ,sdilí jiří hroděj.jinač ja jiří-alc- ---.Jiří Hroděj-socialní ustavy CR.

• K psychiatrum jsem chodila ke dvěma,ale to co mi předvedl pan dr.Švarc,to jsem nikdy nezažila,vše mi vysvětlil,měl na mě opravdu čas,prostě první návštěva a maximální spokojenost s jeho přístupem a postupem léčby.Opravdu doporučuji

• Pokud bych měl hovořit o "kapacitě", jistě bych se zmínil o panu dr. Švarcovi. Není to jen lékař, který předepisuju léky. Vše vysvětlí, má ohromné zkušenosti i ze světa, plně mu mohu důvěřovat, s pacienty jedná jako s "normálními" lidmi.

Pana dr. Švarce bych neměnil, docházím k němu již pátým rokem a hodně mi pomohl!!