Jiří Mareš
Odborný lékař ortopedie

Marušky Kudeříkové 1559/1a, Havířov 736 01

• Jedním slovem velká tragédie. Déle než vyšetření kotníku s kterým jsem tam přišel, trvaly otázky typu, proč jsem nebyl na operaci kolene u nich, proč si nejdu s kotníkem za doktorem, který mi operoval koleno, proč když jsem z Orlové jezdím do Havířova, a proč sebou nemám dokumenty o operaci kolene. No hrůza a děs, už vím proč byla čekárna prázdná. Nikdy více a třešnička na závěr a to jsem zažil poprvé. Pan doktor mi provedl prohlídku kotníku, aniž by u toho řekl jediné slovo poté mě hned poslal do čekárny a výsledek mi oznámila sestra v čekárně. Hrůza, opravdu jděte asi kamkoliv jinam, vše už musí být lepší.

• je to postrach okolí :D Za trest opravdu... taky nechápu, jak tento člověk může navzdory tak velké kritiky ze všech stran ještě ordinovat!!!

• Před několika léty jsem se s dr.Marešem setkal a dodnes na něho nemohu zapomenout.Měl posoudit můj zdravotní stav pro odváděcí komisi na vojenskou presenční službu.Jeho první slova po vstupu do ordinace byla:Simulant, nechce se ti na vojnu,budeš odveden.Bez žádné prohlídky a s jeho již známým vulgarismem ,odchod" jsem byl zdravý jak řepa.V 8.letech jsem prodělal operaci kyčelního kloubu s nahradou krčku a byl jsem upozorněn,že v budoucnu můžu mít komplikace.Ve škole a v zaměstnání jsem musel mít omezení.Nemohl jsem provozovat sport.č.a práce zatěžující kyčel.Po několika dnech příjmače na vojně jsem začal mít bolesti a byl jsem odvezen do vojenské nemocnice v Brně a po několika dnech propuštěn s vystavením modré knížky.Při vyšetření v Brně se divili,že jsem byl s touto nemoci odveden a co to tam máme za voly.(Je to hodnocení na Vás p.Mareš slovy vyšetřujících.)Divím se,že ještě dodnes provozuje s.praxi.Doporučuji,běžte do důchodu a zpytujte svědomí.

Při vyšetření mojí dcery bylo jí 6 jí bral několikrát vodu z kolene dcera plakala.Pán doktor mí řekl že by zasloužila rákoskou.Po několika letech mi vyskočilo rameno a pán doktor mi do ramene dával injekci.Když jsem nevydala ani hlásku abych taky nedostala rákoskou mně seřval že tam ležím jak by mi mazal chleba s máslem .Tak si potom vyberte.

• S

nebudu se dlouho rozepisovat, ale fakt, že mě "léčil" tak úspěšně, až jsem přišel o nohu, mluví za vše!!! UTÍKEJTE OD NĚJ PRYČ!!!!

Jeho špatné chování k pacientům by člověk přehlédl pokuď by byl dobrý lékař. Ale to není. Po měsíci bezvýslédné "léčby" mi řekl že po ortopedické stránce je vše v pořádku ! Přešel jsem k jinému ortopedovi a po týdnu došlo hned k zlepšení a nakonec k vyléčení.

nejhorši lekař ktereho ,jsem zažila,chovani,strašne,jakto že ješte děla_,.

Mám na toho pána velmi nepříjemné vzpomínky z dětských a mládežnických let. Léčit bych k němu poslal leda svého nepřítele. A trochu se divím, jak je možné, že na svém pracovišti pořád ještě působí.

Ten lékař zná snad jen punkci.