MUDr. Jana Irsáková

Praktický lékař pro dospělé

č.d. 71, Lichnov 74275

• Váš účet byl odstraněn

Zdeňka Lednická

S paní doktorkou jsem nadmíru spokojena. Vždy mi plně vyjde vstříc, poradí a pomůže.
    Při čtení názorů na paní doktorku mne ani nepřekvapuje, že žádný zautorů záporných
    hodnocení neměl odvahu se podepsat.
    Zdeňka Lednická, Vlčovice

• Váš účet byl odstraněn

Paní doktorka je doktor se srdcem na pravém místě,pomůže,poradí a vždy hledá řešení jak s nemocí zatočit.

Paní doktorka je vynikající

• Pacient

Paní doktorka je velmi sympatická paní. Nic nenechává náhodě. Má příjemné vystupování, všechno vysvětlí...

• Pacient

Paní doktorka je doktorkou se srdcem na pravém místě! Své zaměstnání bere jako poslaní,ne jako práci a tak to má být. Protože nemocní potřebuji léčit i duši a to paní doktorka Jana umí!!!!! Děkuji!

• Pacient

dodáno 3.11.2009 Velmi dobrá paní doktorka, s tak pěkným přístupem k pacientovi jsem se ještě nesetkal. S nadřazeností a povýšeným chováním se u ní nesetkáte, jsem rád, že jsem konečně objevil takovou lékařku.

• I

Iveta Kučerová

S lepším doktorem jsem se ještě nesetkala,poradí s problémem ,je ochotná vždy pomoci a neexperimentuje.Takových schopných doktorů je moc málo.Přeji ji moc spokojených pacientů tak jako jsem já.Iveta Kučerová Mořkov

• Pacient

Takových lékařů u nás moc není. Paní doktorka opravdu ví co dělá a nezkouší na pacientech žádné experimenty.
    Zuzana Pítrová

• T

Tomáš Zezulka Ostrava

Musím říct že tahle paní doktorka opravdu se snaží pacientovi pomoct s problémy a né tady máte a když to nezabere tak dáme něco jiného ,což se mi líbí prostě profesionální přístup lékaře k pacientovi myslím že kdyby byli všichni lékaři jak tahle paní doktorka tak by pacienti byli spokojeni je fajn že je občas na na pohotovosti v ostravě .

• Pacient

Paní doktorka jemoc hodná a opravdu se snaží pomoci.