MUDr. Dana Markvartová

Zubař · Více o specializacích

Litoměřice 1 adresa

Ord. praktického lékaře stomatologa

České armády 17, Litoměřice 41201

• Jsem spokojená, jak s paní doktorkou, tak i sestřičkou. Chodím k paní doktorce od dětství, což je už aspoň přes 20 let, přijde mi trošku, že se mnou pořád jedná jak s děckem, ale jinak jsem nadmíru spokojená, už mne mnohokrát zachránila ne jeden zub, vždycky mě vyšla vstříc, i když jsem dlouho dobu bydlela v Anglii, vzala mě i bez objednání. Arogance nehraje roli, pokud je doktor profesionální a svou práci odvádí na velmi vysoké úrovni.

• K paní doktorce Markvartové chodím od mých sedmi let (tedy cca osmnáct let celkem) a vždy vše proběhlo naprosto v pořádku. Jsem také jeden z mála dospělých, který u ní zůstal a opravdu si nemám na co stěžovat. Sestřička také moc příjemná a vždy mi se vším vyšla vstříc.

• Výborná a citlivá! Naprosto nemám strach chodit k zubaři:-)

jj je dobrá

Paní doktorka je příjemná, milá, odborník.Čekací doba na ošetření mi vyhovuje, v případě akutního ošetření ošetří ihned.Jsem velice spokojená.Sestřička je ochotná a vstřícná.

Paní doktorku mohu jen doporučit, naši kluci se k ní ani nebojí chodit, má k nim velice hezký přístup. Rozumíme si i se sestřičkou, jsou obě fajn.

• Dobrá komunikace ,výborný přístup k dětem jde vidět že svojí práci má ráda vždy pomůže.

• A

Je dobrá a rychlá - umí to s dětmi - je bezva.

• s paní doktorkou mám jen dobré zkušenosti. fakt

• V

Paní doktorka je opravdu profesionál. Milá, ochotná, klidná, citlivá... A ještě kdyby jste věděli, jaký peče úúúžasný kremrole!