Dětské Srdíčko - MUDr. Dagmar Prejdová

• Kardiologické konzultace

• Lékařské vyšetření sportovců

• Preventivní prohlídky

Dagmar Prejdová
Ambulance dětské kardiologie a prenátální echokardiografie

Zacpalova 28, Opava 746 01

• A

Adéla B.

Nejmilejší a nejšikovnější paní doktorka. Moc mi pomohla a jsem ji opravdu vděčná. Celým svým srdéčkem jí důvěřuji.

• Ambulance dětské kardiologie a prenátální echokardiografie kardiologické konzultace  •

• E

Emi

Paní doktorka byla velice empatická, milá, vstřícná a komunikativní. Ideální pro děti.

• Ambulance dětské kardiologie a prenátální echokardiografie základní vyšetření  •

Jan K

Velmi příjemná a profesionální lékařka. Dokáže perfektně formulovat otázky pacientovi , což velmi napomáhá ke správné diagnoze. Moc lepších a příjemnějších lékařu jsem v životě nepotkal.

• Ambulance dětské kardiologie a prenátální echokardiografie lékařské vyšetření sportovců  •

Michaela

U paní doktorky jsem byla před pár lety v těhotenství na fetálním echu a letos se synem na vyšetření. Chystám se k ní i teď ve druhém těhotenství, protože je naprosto skvělá a profesionální. Vše vysvětlí, s malým dítětem (3 roky) si hezky povídá a je velmi příjemná.

• Ambulance dětské kardiologie a prenátální echokardiografie echo srdce  •

Kamila Zavodska

Takto si predstavujem pani doktorku, je skvela. Boli sme popocuvat srdiecko miminka a bola velmi profesionalna.

• Ambulance dětské kardiologie a prenátální echokardiografie sr  •

2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den chci se zeptat chci jít studovat trenerskou školu chtěl bych se stát hokejovým trenérem ale chodím na prohlídky srdce ale srdce se mi nezhorsuje

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

MUDr. Dagmar Prejdová

Záleží s jako diagnózou chodíte ke kardiologovi, otázku směřujte na Vašeho kardiologa.

Dobrý den můžu se zeptat jestli můžu jít studovat střední školu sportovní chtěl bych dělat trenéra v hokeji

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

MUDr. Dagmar Prejdová