Karla Čapka 270, Krupka 41741
Váš účet byl odstraněn
Jsem velmi spokojena,ale mam ted mensi problem,pred nejakou dobou mi asi zrejme v popazdi zarostl chloupek a nevim jak s nim ven,pomohla mi cerna mast ktera mi vytahla hnis ale co dal? prosim o radu. Jinak reakce na pani doktorku je vytecna jsem maximalne spokojena. Dekui za odpoved
Váš účet byl odstraněn
Jsem spokojená jak s paní doktorou tak se sestřičkou. Vždy odcházím z dobrou náladou :-)
Nejlepší lékařka jakou jsem kdy poznala. Jitka z Unčína
velmi dobrá lékařka
Paní doktorka je moc milá a je prostě taková lidská.Jsem s ni spokojená.A když se někomu zdá,že není tak dobrá,tak má přeci jinou volbu.Ona umí pohladit i na duši.Pro mě je nej mám jí moc ráda.
Váš účet byl odstraněn
Dle mého laického názoru asi nejlepší "praktik" u nás ve městě.
Paní doktorka je moc příjemná,pečlivá a svědomitá.Léčí celou naši rodinu a jsme už léta opravdu spokojeni.Je štěstí mít takovou lékařku.
Paní doktorka je velice milá, zodpovědná, pacientům se věnuje naplno, já jsem spokojená. A co se setry týče, na první pohled sice vypadá nepříjemně, ale ve skutečnosti je i ona milá a ochotná.
petr horváth
vyborna a moc ochotna lékařka.vždy dobře poradi a pomůže.človíček na spavnem mistě.moc doporučuji.at se ji daři a stalé leči dal.děkuji
Postlová
super.