Alena Kunešová
Praktický lékař pro dospělé

Sudova 3, Plzeň 32600

Paní doktorka, vyjde vždy vstříc, je praktik s dlouholetou praxí a je to poznat. Vždy jsem odcházel navýsost spojen. Především nikdy nespěchá, ačkoliv má stále plnou čekárnu postarších pacientů, každému věnue náležitý čas a pozornost. Děkuji

• Nevím jestli přímo ochotná a vždy 100% vstřícná, ale kdo je.
    Min. není nepříjemná. To není málo. Vím, že v několika ohledech spíše zastává starší medicínské názory, ale nemyslím, že by to bylo nějak na škodu.

Velmi zkušená lékařka s citlivým přístupem k pacientovi, stejného mínění je i celá moje rodina.

Paní doktorka je velice příjemná a hlavně si jí vážím jako lékaře, který mi vždy odborně lékařsky pomohl a mé rodině také. Budu ráda, jestli stále bude ordinovat i v důchodu. Více lékařů na takové odborné úrovni a schopných i hlavně vysvětlit pacientovi, proč mu zdravotní problém vzniknul, by našemu zdravotnictví prospělo. Mému známému zachránila život,včas určila diagnozu, kterou před ní záchranná služba nebyla schopna určit.

• F

Co mám ještě dodat

• F

Skvělý odborník,vstřícná lékařka. Stydíme se za Olinu.

• S

Paní doktorka je velice příjemná, milá, ochotná a vstřícná. Vždy vyslechne, poradí, snaží se uklidnit a udělat maximum pro zdraví pacienta a je odborně na výši
    Velice doporučuji.

Ochotná, milá a příjemná, zajímá se o člověka.Zřejmě se opravdu bojí něco zanedbat, ale alespoň má člověk jistotu jak to s ním když ho pošle na odborné vyšetření. Já byla zatím vždy spokojená. Jen sestra je trošku nepříjemná.

• D

Vždy ochotná, milá a příjemná, ale nerozhodná, často posílá pacienty i s banálními problémy které by mohla zvládnout sama na odborná vyšetření