Lentilka H.
Nejlepší zubař všech dob! Je skvělej má lidský přístup a ošetření pod jeho rukama je bezbolestné a pečlivé. Nic nezanedbá :) Je skvělej a já vím proč jsem si zvolila právě jeho! Neměnila bych! Děkuji pane doktore!
Bugerkin Tarik
Pan Doktor ma zlate ruce!!! To hlavne!
Byla jsem u jine zubarky, s kterou jsem nebyla spokojena, nevedela sem co delat protoze jiny lekar me nechtel vzit kvuli adrese a zde maji doktori rozdelenou urcitou cast mesta a ctvrt asi aby meli vsichni stejny pocet pacientu, nevim. Bydlim 15-20 km od ordinace pana doktora, ani nejsem ze stejneho mesta, jednoho dne na doporuceni pritekyne jsem zavolala sestricce, ktera me s ochotou a milouckym hlasem pozvala jeste ten den do ordinace. mela sem vzdy hruzu ze zubaru a nidky se to neobeslo bez nejake sceny a rachotu. Vesla sem k panu doktorovi do prijemne ordinace ihned sem dostala injekci a vysvetleni co se bude kde a jak delat. Pokazde kdyz k nemu jdu, odchazim s usmevem. Navsteva je vzdy stejne tak prijemna jako posezeni nekde na kaficku. Nemenila bych a vrele doporucuji. Nad lepciho neni :)Dekuji Vam pane doktore. Hoskova
Happy Lady - Breast Reduction
Od doby, kdy chodím k tomuto panu doktorovi, jesm přestala mít strach ze zubaře. A to jsem v minulosti neměla zrovna dobré zkušenosti. Chodíme sem celá rodina a měli jsme štěstí, že jsme ještě stihli konzultace s hygienistkou. To nám též hodně dalo.
je to nejlepsi zubar ktereho sem zazila mam opravdu strach ze zubaru ale tohle je pan profesional opravdu byla sem u nej kvuli zaskoku me zubarky ale muzu rict ze je to profik
Je to super zubař.Má perfektní jednání a moc moc příjemnou sestřičku.Jen doporučuji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Má zlaté ruce a umí svoji práci.
lll
Šikovný, ochotný lékař, milá a usměvavá sestřička, příjemné prostředí...od té doby, co k panu doktorovi chodím, se už nebojím zubařů...
Svědomitý,ohledupný,s profesionalnim přistupem.
gm
Lékař,který je milý.Dokáže se vžít do pocitů pacienta i s jeho sestřičkou.