Zprávy

Mgr. Petra Jonášová
    Thámova 7, Praha

V případě zájmu o psychoterapii mě prosím kontaktujte přes kontaktní formulář na mém webu: https://www.terapie-osobniho-rozvoje.cz/kontakt/ Ozvu se do 24 hodin. Cena za terapii v Praze je: 900,- Kč Cena za terapii v Kutné Hoře je: 800,- Kč

• Adresy (2)

Thámova 7, Praha 8, Praha
    Terapeutické poradenství

Přijímám: dospělí, děti jakéhokoliv věku
    Hotovost, Bankovní převod

Přijímám: dospělí, děti od 5 let
    Hotovost

O mně

Jmenuji se Petra Jonášová, pracuji jako psychoterapeut v daseinsanalytickém směru.
    Hlavní technika, kterou používám, je vytvoření terapeutické...

Ukončené školy

• Pražská vysoká škola psychosociálních studií (Bc.)
    • Pražská vysoká škola psychosociálních studií (Mgr.)
    • Vyšší odborná zdravotnická škola Hradec Králové (DiS.)

Specializace

• psychoterapie

Fotografie

Nejčastěji hledané služby

Ostatní služby

Umístění: jiné místo Jiný

K paní Jonášové jsem několik měsíců docházel za účelem řešení potíží v mém osobním životě.

Velmi mi vyhovoval její přístup, kdy terapii vedla jako hluboké rozhovory pídící se po příčinách problémů včetně poskytování zpětné vazby a jejich vlastních názorů na diskutované situace. To mi umožnilo nahlédnout potíže ze zcela nových úhlů a pokusit se najít cestu ven.

Osobně se domnívám, že právě sdílení osobních pohledů paní terapeutky bylo stěžejní pro úspěch. Po předchozích zkušenostech s terapeuty, kteří očekávali, že pouhým popisem svých potíží automaticky naleznu i řešení, se jednalo o velmi osvěžující zkušenost.

Paní Jonášovou tak velmi rád doporučím i ostatním zájemcům o terapii.

Umístění: jiné místo Jiný

Paní Jonášová je moc příjemná osoba. Dobře se s ní mluví, pozorně naslouchá. Občas, alespoň ze začátku, jsem sice měl pocit, že se snaží najít problémy tam, kde nejsou, ale postupem času se ukázalo, že moc dobře ví, co dělá. Klade jednoduché dotazy, které vás donutí se zamyslet. Při každém sezení se zeptá na něco, na co když pak odpovídám, sám si uvědomím, kde problém celou tu dobu byl. Což velmi pomáhá. Setkání jsou příjemná a člověk vždy odchází s dobrým pocitem, že se blýská na lepší časy a s jasnější představou jak jich dosáhnout.

Umístění: Terapeutické poradenství Individuální psychoterapie (50 minut)

Paní Jonášová dokazala pomoct mně se zastaralé problemy, diky čemu rozsvitila se mně budoucnost. A taky byla ochotaná pomoct s nejistoty a strachy ve vstazích.

Umístění: Terapeutické poradenství Individuální psychoterapie (50 minut)

Petru jsem vyhledala na základě reference od kamarádky. Psychoterapie byla navzdory očekávání příjemná, na schůzky jsem se těšila. Všechno co jsme zde probraly, mi dává smysl a nový životní nadhled. Terapie byla navíc doplněna i o spoustu zajímavých tipů na čtení.
    Děkuji a doporučuji!

B
    Umístění: jiné místo Jiný

K paní Jonášové jsem začala chodit z důvodu závislosti na svém partnerovi. Prožívala jsem strachy že o něj přijdu. Často jsem mu dělala doma scény pořád něco vyčítala. Měla jsem strach ze samoty,až pak došlo k tomu že se partner se mnou rozešel. Naučila mě pracovat se závislostí na vztahu, naučila mě vážit si sama sebe
    Jsem ji moc vděčná. Partner se ke mně dokonce vrátil a jsme spolu šťastnější než dříve. Velmistr jí děkuji

Umístění: Terapeutické poradenství Individuální psychoterapie (50 minut)

Petra Jonášová mi pomohla velmi. Velmi si vážím jejího lidského a především empatického přístupu ke všem tématům, které jsme za dobu mé terapie řešily. Dala mi nové pohledy na různé věci, které mi pomohly v těžkých situacích. Je s ní výborná a rychlá komunikace a domluva. Jsem jí velmi vděčná a opravdu ji mohu doporučit dalším lidem. Děkuji…

Umístění: Terapeutická poradna Individuální psychoterapie (50 minut)

Perfektní terapeutická péče, paní magistra je velmi milá, vstřícná, empatická, rozhodně doporučuji:)

Umístění: jiné místo Jiný

Využil jsem online konzultací a doporučuji. Přicházel jsem s problémem a odcházím spokojený a s dobrým pocitem. Výsledek sezení předčil moje očekávání. Moc děkuji.

Umístění: Ordinace Individuální psychoterapie (50 minut)

Petra Jonašova ve velice milá,empirická.Po nehodě,když dceru srazilo auto jsme nedokázali pomoci.Přišli od dcery výčitky,zloba a nálady byli čím dal horší.Nejvíce si svůj hněv obrácela ke mě a ke své o rok starší sestře..Po doporučení Petry jsme se objednali u Petry.Báli jsme se toho,protože jsme si mysleli,že se neotevře,ale Petra to dokázala..Chtela bych ji moc poděkovat,ikdyz slovo DĚKUJEME není tak dost silné jako to,že nám vrátila dceru zpět k radosti,smíchu..Je úžasná a všem doporučuji.

Umístění: Ordinace Individuální psychoterapie (50 minut)

U Petry jsem hledala pomoc v náročném období, kdy jsem řešila především komplikovaný vztah s matkou a také vyrovnání se s výraznými změnami hned v několika oblastech života. Terapie mi přinesla zásadní změnu pohledu, která vedla k uvolnění a zlepšení vztahů, k vymizení úzkostí a v neposlední řadě k laskavějšímu přístupu ve vztahu sama k sobě. Jsem moc vděčná, že jsem se k Petře dostala. V minulosti jsem vyzkoušela i jiného terapeuta, který nebyl “kompatibilní”. Petra je milá a empatická, také cením to, že je na sezení vždy připravená a pamatuje si detaily z předchozích rozhovorů. Ordinace v Praze je taktéž příjemná, navíc v dopravně dobře dostupné lokalitě. Doporučuji všem, kdo v rámci terapie hledá reálné zlepšení situace, ale také lidský přístup, porozumění a podporu.

O mně

Hlavní technika, kterou používám, je vytvoření terapeutické...

Ukončené školy

• Pražská vysoká škola psychosociálních studií (Bc.)
    • Pražská vysoká škola psychosociálních studií (Mgr.)
    • Vyšší odborná zdravotnická škola Hradec Králové (DiS.)

Ceny ZnamyLekar.cz

Specializace

• psychoterapie

Stáže

• Tvarová terapie u dětí (Doc. PhDr. Karel Balcar, CSc.)
    • Transakční analýza (PhDr. J. Libra)
    • Poruchy osobnosti a kognitivně – behaviorální terapie (Mgr. Katarína Durecová)

Certifikáty

Fotografie