ML
Maminka chodí k paní zubařce již několik let, ale bohužel její zkušenosti nejsou pozitivní. Přístup paní zubařky a jejího personálu je často neochotný a nedostatečně empatický. Maminka si na tento přístup stěžovala opakovaně, což mě přimělo podívat se na recenze ostatních pacientů. Bohužel, tyto recenze potvrzují to, co mi maminka vždy vyprávěla.
Nedávno se maminka chtěla objednat akutně, protože jí vypadla plomba. Když zavolala do ordinace, sestřička jí řekla, že nejbližší volný termín je až za tři měsíce. To je naprosto nepřijatelné, protože za tři měsíce se může z malého problému stát velký kaz, který bude velmi bolestivý a náročný na léčbu.
Je smutné, že po tolika letech věrnosti této ordinaci se maminka setkává s takovým nezájmem o její zdraví. Doufám, že tato recenze pomůže ostatním pacientům při rozhodování o výběru zubaře a že paní zubařka a její tým přehodnotí svůj přístup k pacientům, jelikož je to skutečně potřeba.
Marcela
paní doktorka vstřícná,,,,,,,chodila jsme k ní 8let.měla jsme problémy kanálky a jiné co mě stálo hodně penez cirka 30tisíc.dnes po roce paní doktorky jsme se dozvědela že vše špatně a vše se musí dělat znova.trpim,,takže u mě velmi slabý.jě my to líto,ale m,eli by to lidé vedet že jí asi moc o pacienty nejde.jinak by vše delala precizně
Je mi líto, že musím napsat negativní hodnocení. Je velmi milá a vztřícná, ale díky její péči jsem si užila dost a dost bolesti. Přišlo mi, že mi vlastně ani nevěří, že mě od ní opravené zuby stále bolí. Výsledek? Vyhledala jsem zubaře,který mi zuby zrentgenoval a konstatoval rozsáhlý zánět u obou opravených zubů. Jeden zub již nejde zachránit, druhý snad půjde. Velmi se divil, že toto nebylo rozpoznáno zubařkou.
Tak ted zjištuji po přečtení, že se to nestalo jen mě. Paní doktorka nechce moc udělat pro vás co si nezaplatíte, respektive nejsem tip, který chce vše zdarma to ne. Ale pořád nabízí kartáčky, až mi příjde že má procenta z prodeje. Ted k věci, prohlídka probíhá tak,že kouká do úst, podíva se na jednu stranu chrupu pak na druhou a řekne to je dobrý máte to v pořádku. Co si pamatuji u jiných lékařu tak to bylo jednička v pořádku, 5 v pořádku, 6 kaz, 4 plomba atd.. trvalo to spon 2 -3 min. Dále jsem mela zubní kámen na spodních zubech (né moc), říkám můžete mi to obrousit? (jako kdykoliv u jiného doktora)Na to mi sdělila at se objednám u zubního hygienika. Prostě dokud, to nebudou kazy, nebo můstek, z čeho bude mít prachy, tak pro vás neudělá nic. Takže spíš nedoporučuji !!!