Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
L.C.
Návštěva u tohoto lékaře byla moje poslední , sice mi vysvětlil co a jak ohledně mého dítěte , ale z pohledu zdravotníka bych se takhle já nechovala k pacientům . Nehledě na fakt , že nám s ničím nepomohl , maximálně tak kritikou v ambulantní zprávě
Martina
Dobrý den tak dnes jsem byla na doporučení chirurga poslána ze svím 2 měsíčním synem k pánu doktorovi,byl arogantní a drzí a rovno nám řek že nás nevysetsi a nějaké doporučení od chirurga nebere jen od pediatra. Takže takový přístup ať si strčí za klobouk.Objednali jsme se do Hradce a žádný problém v tom neviděli.
upřímnost
Je mi tak trochu divně z těch slov tady! Příjde mi jak kdybych chodila k někomu jinému! Naší malé zjistili epilepsii byli jsme už na EEG, dělali jí odběry a UZ hlavičky a vše měla v pořádku. Byli jsme na magnetické resonanci a tam zjistili že to má prý vrozené a že se to léčit nedá,když se narodila měla na hlavičce dva hematomy a bouličky to se jí vstřebalo a pak to začalo. Teď jsme byli na kontrole a mstím souvisí mé rozpaky nejdřív tak a pak zas tak nevím už co si mám vybrat a jednání pana doktora mě dost odradilo že přejdu asi do Hradce. Tak arogantního člověka jsem dlouho nepotkala připadala jsem si jak naprostá nula. Přišli jsme o 6 min. déle a už nás seřval a neměl čas! Před námi mluvil s nějakou paní a odbyl jí s tím že čas nemá a že když tak dvě minuty a to si ani nestihnou podat ruku a to kdybych se měla rozepsat celou návštěvu tak se tady klaďáci nebudou divit! JÁ JSEM NESPOKOJENÁ A DOST!!!!!!!
Doktor možná s dobrou odborností, ale věci přehání, maminky straší, a pokud se zptáte, odpoví raději latinsky. Přes to všechno může jít o dobrého doktora pokud je třeba zakročit. Po vyšetření ale maminky vystraší i odbornými příklady co se stalo jednou z něklika tisíc.
pan doktor zbytecne desi maminky sou odbornosti, mel by zmenit pristup. jedna se prece o deti. nerad slysi nazor ostatnich, i kdyz danemu tematu treba rozumi. dela z komara velblouda.