č.d. 78, Dobrá 73951
Marcela M.
Dobrý den, jel jsem k panu doktorovi st.Moravcovi pro léky ,které beru 15let.Pán doktor po dotazu zjistil ,že mám vpořádku , tlak , váhu stejnou ..Doktor Moravec nechtěl vypsat recept na léky, at si zajedu k odborníkovi.Když jsem se ho zeptal proč mi nechce dat léky ,které beru 15let ,koktal a nechtěl se mnou o tom hovořit.K dr .Moravcovi chodím 2 roky a hned od začátku mě zrazoval a doporučoval, at jdu k jinému doktorovi.Moji zdravotní dokumentaci tak rychle prostudoval ,že si to popletl a tvrdil ,že jsem byl hospitalizován v nemocnici Toto není pravda.S doktorem starším panem Moravcem nejem spokojen a nikdy bych ho nikomu nedoporučil.Piontek
• Praktický lékař pro dospělé • recept na léky •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Tak tedy tento "snad" lékař, je velmi nepříjemný, k pacientům neochotný a snad neví jak se k nim chovat. Moje rodina k němu taktéž dochází a jeho lékařské závěry jsou velmi nespolehlivé. Plete se do předepsané medikace odborníkům, léky píše s neochotou - jakož ani nezměří TK pacientovi, který se léčí na hypertenzi. Nepatřím již mezi mladé, ale takovou senilitou zatím netrpím, abych nepoznal dobrého lékaře. k Vám co zde píšete samé superlativa, chci jen vzkázat, či Vás varovat: Až půjde do tuhého a bude Vám vážně špatně, tak snad poznáte. já jsem nadmíru nespokojen!!!!!
pacientka
Na pacientech mu nezáleží, důležité je pro něho jen přežít od snídaně ke svačině a pak od svačiny k obědu. Naprostý nezájem.
Jana.D.
Nemá bližší zájem, bere svou práci jako špatné zaměstnání. I když se někdy jeví jako přívětivý, ve většině případů to neplatí.
N
n...
Neléčí,nemá sebemenší zájem o pacienta a jde mu jen o vybrání poplatku.Je otázkou času,kdy si pacienti budou hromadně stěžovat,jelikož v jeho okolí není člověka,kerý by s ním byl spokojen.