MUDr. Petr Hingar

Zubař Více

Lovosice 1 adresa

Ord. praktického lékaře stomatologa

Kostelní 8, Lovosice

• 2x mi pan doktor doslova odpáral horní patro a znovu přišil, strašně jsem se bála bolesti, ale žádná nepřišla, nebýt několika stehů, tak jsem vůbec nevěděla, že mi něco dělal. Má výborné vybavení, úžasný personál a zlaté ruce.

• jiné místo Stomatochirurgický zákrok  •

• Z

Nejlepší!
    :-) :-) :-) a to jen proto, že čeština nemá další schůdek při stupńování přídavných jmen. Ta šťastná náhoda, která mě k němu přivedla!!! Děkuji, děkuji, děkuji...

• Pana Doktora jsem navštívil třikrát Jednou na před operační kontrole už tam na mě zanechal milý a provesionální dojem. Jak jsem se mohl přesvěčiti později při jeho práci . Poprvé při chirurgické extrakci dolních zubů moudrosti a nasledně po dvou letech i horních zubech. Vše mi vysvětlil popovídal si se mnou akorát jedné věci lituji , že jsem z větší vzdálenosti a nemůžu pana doktora navštěvovat jako svého stomatologa.

• NEJLEPŠÍ !!!! ♥

• K panu dr Hingarovi, chodí moje maminka,já a od letoška i můj osmnáctiletý syn a neměnili bychom. Já jsem chodila k více stomatologům ale tady jsem moc spokojena. Pan doktor je pečlivý,laskavý a odborník na svém místě.

• U pana doktora jsem byla jen jednou na základě doporučení svého zubního lékaře a s péčí pana doktora jsem byla velice spokojená.
    Zákrok byl velice profesionální.

Když je někdo skvělý odborník a ještě k tomu milý a přívětivý, tak není co řešit!!! Pana doktora navštěvuje dlouhé roky celá naše rodina a jsme všichni moc spokojeni. Není jistě náhoda, že se k němu sjíždí i pacienti ze vzdálenějších míst. A jako bonus - mladá, milá a šikovná sestřička s krásným úsměvem ! Lovosičtí stomatologové jsou vesměs dobří - škoda, že totéž bohužel nejde napsat o většině praktických lékařů.

Stomatolog na pravém místě.

• F

Spokojená ,dlouhodobá ,pravidelně navštěvující klientka. Ošetření vždy na výbornou. Nikdy
    neodmítnutá v akutních případech. Doporučuji.