Jsem psycholog, psychoterapeut a kouč. Ve své psychoterapeutické praxi vycházím z PCA – Přístupu zaměřeného na člověka, což je humanistický nedirektivní psychoterapeutický směr založený Carlem Rogersem. Svým klientům umožňuji, aby se dostali více k sobě samým a prohloubili svou autenticitu, což jim pomáhá lépe porozumět svým trápením a tím je také lépe zvládat.

S klienty pracuji na nejrůznějších tématech, které do terapie přinášejí. Ať to jsou například vztahové problémy či nízké sebevědomí, úzkosti a deprese nebo nejrůznější životní změny. Pracuji i s tématy minoritních skupin včetně témat LGBTQ+. Ve své praxi se také věnuji pracovním tématům jako jsou například vztahy na pracovišti nebo syndrom vyhoření a leadership koučinku.
  • Psychoterapie

Individuální psychoterapie • 1 200 Kč

Párová psychoterapie 50 min. • 1 700 Kč

Párová psychoterapie 80 min. • 2 500 Kč

Zobrazit ostatní profily psychoterapeutů v okolí

Individuální psychoterapie

1 200 Kč

Jak fungují ceny?

Umístění: Mgr. Petr Bednařík

U pana Bednaříka jsme absolvovali několik párových sezení, která nám pomohla v partnerské krizi. Oceňuji nestrannost a vysokou empatii k nám obou.

Umístění: Mgr. Petr Bednařík individuální psychoterapie

Pana terapeuta jsem navštívil kvůli nedořešeným záležitostem z rodiny. Pomohla mi emdr terapie, kterou pan Bednařík nabízí. Doporučuji.

Umístění: Online konzultace

Byla to moje první online terapie a zatim jsme se s panem doktorem poznávali. Je trpělivý a empatický. Budeme pokračovat dál. Dekuji.

Mgr. Petr Bednařík

Děkuji, Lenko, za vaší zpětnou vazbu. Těším se na naší další spolupráci. Držte se!

Umístění: Online konzultace

Dlouho jsem váhal, jestli mi bude vůbec online forma terapie vyhovovat. Dosavadní sezení mě však přesvědčily o tom, že to může i takto dobře fungovat. Terapeut uměl navodit bezpečnou a příjemnou atmosféru online, podobně jako se to děje naživo.

Mgr. Petr Bednařík

Děkuji vám za důvěru. Jsem rád, že i on-line forma terapie se vám osvědčila.

Umístění: Online konzultace

Pan magistr je otevřený člověk a profesionál. Pomohl mi pochopit a uvědomit si to, co já sama vlastně chci. Online konzultace splnila mé očekávaní a v případě dalších problémů určitě nebudu váhat s další konzultací.

Mgr. Petr Bednařík

Děkuji, Pavlo za důvěru. Jsem rád, že vám sezení pomohlo a splnilo vaše očekávání.