Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Byl jsem u doktora z mozolem na patě způsobeným dřívější bradavici furt jsem si ho chválil ovšem opak je pravdou po několikáté operaci u ,,doktora" protože ostatní nepomáhaly jsem po operaci měl jednu nohu kratší asi o jeden centimetr bolelo to hodně i po půl roce. Pan doktůrek mi říkal že sním budu moct hýbat po case. Dnes jsem spadnul že shodů byla to taková bolest ze jsem viděl všechny svaty. Jel jsem tedy na rentgen do místní nemocnice tam mi však zjistily že pan Stica mi odebral kloub u palce na noze proto jsem ji měl kratsi. Ale nerozumím tomu proč mi odebral odebral kloub u palce kvůli mozolů na patě po rentgenu mi řekli že palcem už nikdy neohnu.
L.P.
Nejsem s ním spokojená, nebýt suprové pediatričky, tak na ortopedii se na nás vykašlali a nad vším mávli rukou, jeho názor je jen, že je to dědičné anebo to chce operaci, dle mě nic jiného nezná, už nikdy na ortopedii v Semilech a kor né k tomuto lékaři.
klara
Bohužel chválit nemohu, opak je pravdou. Po půlročním léčení bolesti kolena prášky jsem si musela pořídit berle, protože jsem měla problém chodit i po bytě. Prášky nepomáhaly a když jsem při velkých potížích přijela za doktorem, sestra mě vyhodila, že mám jít na pohotovost. Tam mě objednali na operaci. Žádná vyšetření, zjištění co vlastně s kolenem mám. I se zvířaty na veterině se zachází lépe, je mi to moc líto.