MUDr. Pavlína Marešová

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více

Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolí

I
Umístění: Odborný oční lékař Jiný

Paní doktorka velmi příjemná a moc mi pomohla. Ale měla by si k sobě najít jinou sestru, ta byla velmi nepříjemná, má chování hulváta a zřejmě ne příliš vysoké IQ.

Umístění: Odborný oční lékař Jiný

Od necelých dvou let navštěvuji paní doktorku s dcerou (šilhaní a k tomu pravidelné sledování očního pozadí pro vrozený hydrocefalus). S malým dítětem je vždy potíž, ale vždy byla trpělivá ona i sestřička. Byla jsem s dcerou u dalších třech očních doktorů (když byla dr. delší dobu nemocná) a naše je nejlepší. Nyní je malé 5 a krásně spolupracuje. Umí to s dětmi. Jediné co mě mrzí, že nepřibírá nové pacienty.

B

Velice příjemná paní doktorka, ochotná, naslouchající, vše objasní, ........ bez negativních připomínek

Velmi si cením lidského přístupu k pacientovi. Paní doktorka je ochoctná, milá a trpělivá, moc děkuji :))).

Po přečtení hodnocení na MUDr.Marešovou jsem pro 3letou dceru hledala jiného lékaře v Liberci,Ústí, Boleslavi,Praze, ale nikde ji nechtěli vzít. Anonymní lékaře bez čekání jsem nezkoušela. Nakonec jsme k MUDr. Marešové šly s 3letou a 2letou holčičkou na vyšetření šilhání. Objednány jsme byly půl roku,to je pravda, ale v čekárně jsme nečekaly ani půl hod, sestra na holky byla milá, příjemná, starostlivá, paní doktorka stejně-milá, usměvavá, příjemná!!! Takže se mi spíš potvrzuje,že si tu na fóru postěžuje okamžitě každý,ale spousty spokojených pacientů se tu neozývají. Jo a při kontrole za 3měs to bylo znovu stejné-milé,příjemné,ochotné. Děkuji

hodnocení nejlepší souhlasí

chodím k p. doktorce delší dobu a jsem velice spokojen, je milá lidská a dovede naslouchat.Je opravdu lékař s velkým L.

Chodím k pí.Marešové i se svým synem a je velmi příjemná a šikovná.

Sympatická a velice ochotná vše s pacientem probrat.