Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
DANA
Paní doktorku od nás z rodiny navštěvuji společně s mým otcem.Po odborné stránce asi nemám co vytknout. Ale v čekárně to vždycky bylo tak na 2-3 hodinky,i když jste objednaný. To nás donutilo změnit očního lékaře, teď navštěvujeme kliniku v Liberci.
Systém objednávání u Mudr.Marešové-dlouhá léta jsem pacientkou paní doktorky.V říjnu 2009 jsem se snažila objednat a bohužel sestřička mě odmítla,že mají hodně pacientů a když mám nějaký problém,mám si sednout do čekárny a čekat až odbaví všechny objednané pacienty a na mě přijde řada.Ani by mě nemusela vyšetřit po objednaných pacientech,sedět tam naslepo a čekat na milost?A dneska 5.2.2010 jsem pokoušela štěstí u paní doktorky podruhé a byla jsem opět odmítnuta s tím,že si mám zavolat v březnu.A v březnu by mi sestřička nebo někdo jiný oznámil,že mám zavolat v červnu,září atd.Myslíte,že v letošním roce už budu mít větší štěstí u paní doktorky?
Paní doktorka je asi dobrý lékař, to bych nechtěl posuzovat, takový odborník nejsem. Ovšem chod její ordinace, její zdravotní sestra a způsob objednávání a následné vyvolávání z čekárny - to je opravdová KATASTROFA!!! Sestra si pro jednoduchost objedná 10 lidí na devátou, deset na desátou a deset na jedenáctou hodinu. Lidi, objednaní na 9-tou sedí v čekárně ještě v jednu odpoledne, všichni brblaj a nadávaj a sestra stále bere lidi, kteří jaksi odněkud přicházejí a odcházejí... Prý, že je rozkapává. Je to tak složité si určit, že na jednoho člověka mám cca tolik a tolik času a podle toho si ty pacienty objednat?? Je mi jasné, že to nemůže být na minutu přesně, ani na půlhodinu - ale je nutné po 3 hodinách čekání mít před sebou ještě 5 lidí a nevímkolik dalších, kteří mě ještě předběhnou?
Paní doktorko a paní sestřičko - upřímně bych vám přál, aby se vás dotkla krize tak, jako nás, některých podnikatelů - abyste si začaly vážit svých pacientů, kteří vás živí a "nosí vám chleba" a nepracovaly s nimi pouze jako s otravným materiálem. Zatím máte dost práce a dost pacientů, ale tak tomu nemusí být i do budoucna. Já jsem jeden z mála, kteří od vás odešel a už se k vám nikdy nevrátí. Dneska se tomu můžete zasmát, ale znovu opakuji - přeji vám, abyste poznaly, co to je nemít zákazníky a nemít práci (peníze).
Pak snad přehodnotíte svůj postoj k provozu vaší ordinace - jen aby nebylo pozdě...