Naše ambulantní nestátní zdravotnické zařízení zajišťuje komplexní vyšetření a léčbu chorob uší, nosu a krku, ale i hraničních oblastí (např. chrápání a jiné poruchy spánku, poruchy rovnováhy aj.) dospělých i dětí.

K vyšetření u nás není třeba doporučení od praktického lékaře.

Hovoříme anglicky.

Preventivní vyšetření sluchu (riziko hluku) • 350 Kč

Vystavení posudku o zdravotním stavu • 200 Kč

Vyšetření pro sportovní účely • 350 Kč

Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolí
Klinika otorinolaryngologie a chirurgie hlavy a krku, Fakultní nemocnice Ostrava

Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolí

Jak fungují ceny?

Pan doktor Štrympl, je vinikající odborník, přestože je velmi mladý, myslím, že v rámci našeho regionu patří k těm nejlepším. Byl jsem několikrát operován pro relativně velice obtížnou diagnózu a to na několika pracovištích i v Praze, poté jsem docházel na kontroly do orl ambulancí v regionu, chodil jsem několik let ambulantně k DOC. Mudr. Mrázkovi, CSc. na Ostravskou Fakulní nemocnici, poté co docent odešel do důchodu, dostal jsem se do amulantní péče Dr. Štrympla, měl jsem z toho trochu obavy, protože jsem z předchozí zkušennosti věděl, že běžní orl lékaři měli s mou diagnózou, která je poměrně vzácná obvykle dost problém a odesílali mě k nějakému specialistovi a tvářili se, že jím nepřísluší se k mé léčbě nějak vyjadřovat.Proto jsem byl velice překvapen dr. Štrymplem, který mě do své péče ihned přijal a netvářil se přitom nijak tragicky. Jsem v jeho péči již cca 2 roky a jsem s ním velmi spokojen, určitě je to opravdový odborník a vřele ho doporučuji. Neváhá odeslat pac. na drahé vyšetření, pokud má pocit, že výsledky by mu mohli nějak pomoci v léčbě, to je opravdu mezi lékaři v daném oboru vyjímka, navíc z vlastní zkušennosti vím, že spolupracuje s řadou specialistů, se kterými je schopen a ochoten svého pacienta kdykoli zkonzultovat. Všem, kteří potřebují kvalitní péči v oblasti ucha, nosu či krku tohoto lékaře doporučuji.