Vodní 13, Brno-střed, Brno
Pavel Beran
Moc děkuji za pomoc. 2h pečlivé práce. Pan doktor má opravdu výborné zkušenosti i vybavení.
H.CH.
S panem doktorem jsem velmi spokojena, právě jsem ho doporučila kamarádce. Implantát, který mi udělal byl naprosto bezbolestný , oceňuji pěkný a odborný přístup i rady.
M.
Nikdy bych nevěřila, že trhání zubu a znecitlivující injekce můžou být bezbolestné, ale s panem doktorem Luklem to tak opravdu je. Moc oceňuji i to, že si na mě pan doktor udělal čas, vše se mnou probral a vysvětlil. Neměla jsem pocit, že to chce mít rychle za sebou a brát dalšího pacienta, jako je to u jiných doktorů. Pana doktora moc doporučuji!
Ondřej
Pan doktor je špička, extrakce osmiček, nebo znecitlivující injekce - vše bez bolesti. Doporučuji všem, kteří mají panickou hrůzu z podobných ošetření. Čekací doba je kvůli vytížení cca 2 měsíce, ale myslím si, že to plně odpovídá kvalitě. D O P O R U Č U J I :-)
Sojka Milan
Z dosavadních návštěv zubaře jsem neměl nejlepší pocity. Po návštěvě ICHTYS DENT musím ale změnit názor. Před ošetřením, během i po ošetření jsem se cítil příjemně. Dovolím si říci, že jsem si i odpočinul. Lékařský tým na mne působí pozitivním dojmem, stejně jako velmi kvalitní vybavení. Dostalo se mi prvotřídní péče a ochoty. Návštěvu ICHTYS DENT vřele doporučuji a těším se na další.
E
Eva
Jsem s ošetřením velice spokojena. Pan doktor Lukl mi zachránil zub, který mi v jiné ordinaci chtěli vytrhnout. Jeho sestra je perfektní,vše mi vysvětlila a měla trpělivost i na moje stálé otázky. Děkuji. Doporučuji.
jalang
Po velmi špatných zkušenostech s jinými zubaři v Brně,je Dr. Lukl podle mě špička ve svém oboru.
Příjemný,bezbolestné a dokonalé ošetření.Maximální spokojenost !!!Cena odpovídá kvalitě.• • •
Sára
The best! Doporučuji i svým známým a rodině. Pan doktor "zná svoje řemeslo" a nebojí se ani nejnovějších trendů. Kdyby takto ošetřovali všichni zubaři, byl by ráj na zemi! :))
Mgr. Pavel Mazura, Ph.D.
Vynikající zubní lékař, jsem nadmíru spokojen již léta. Zejména oceňuji odbornost, lidský přístup a důraz na zubní hygienu.
Je to nejlepší zubní lékař tečka
Odpovědi
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý večer, opravdu se bojím zubaře, takže pravidelně prohlídky zanedbávám a nyní mám jeden zkažený zub. Tento zub ale do teď vůbec nebolel a začal až včera a bolest se stále zvětšuje. Vytrhnou mi zub na pohotovosti nebo se musím objednat u svého zubaře?
Na pohotovosti Vám zub opravdu vytrhnou. Vždy je lepší domluvit se se svým lékařem. Třeba půjde zub zachovat, vyčistit kanálky a vymyslet lepší řešení.