ul. Nábělkova 536/2, Kroměříž
Tyršova, Hulín
Z
Zavadil, M.
Zkušený doktor,informuje i nad rámec, je na něm skutečně vidět ochota pomáhat. I přes absenci sestřičky má vždy vše pevně v rukách a to včetně dochvilnosti k objednaným. Má můj respekt.
• Ordinace • Jiný •
Veronika S.
Hledali jsme lékaře, ke kterému bychom mohli zajít s naší nedonošenou dcerkou, jelikož jsme měli absolvovat kontrolní neurologické vyšetření po propuštění z nemocnice. Nakonec jsme byli u Dr. Dungla a za sebe můžu říct, že jsme byli moc spokojeni a já si konečně nepřipadala jako neschopná matka. Vše skvěle vysvětlil, povzbudil a dával velmi dobré rady, nikoli striktní příkazy. Za nás byl pan doktor skvělá volba.
• Ordinace • Vyšetření nedonošené dcery •
Kamila
Nemám co vytknout.Pan doktor je pečlivý,důsledný a velmi příjemný.Mám zkušenosti sama i se synem .Děkuji
Z
zuzana k.
jsem znechucena z tehle stranky! sla jsem se sem podivat ze zvedavosti a tohle me opravdu srazilo... chudaci lekari se nemaji jak branit, kdyz je tu nekdo sproste pomluvi a jak vsichni vime - spokojeni lide malokdy neco nekam napisou, ale ti vecne nespokojeni budou porad rypat... ze lekar neco "nerozpoznal" hned? paneboze! je tak snadne nemoc zaskatulkovat jako "epilepsie" (narazim na "otce ditete") a pak dite lecit na epilepsii a pak se divit, ze najednou je stav daleko horsi, protoze to zadna epilepsie vlastne nebyla ... pan doktor Dungl totiz nevidi tu nejjednotussi diagnozu ale chce pacienta poradne vysetrit, aby si byl jisty (zvlast pokud byl pripad atypicky) ... spatne rozpoznana diagnoza a jeji leceni je daleko horsi nez zadne leceni ... ale manzelka "otce ditete" je zjevne genialni a prece tu diagnozu sama rozpoznala, tak nac dalsi vysetreni, ze? plivu na zem pred lidskou hlouposti ...
Po nedávné reportáži mi to nedalo a taky jsem se podívala na hodnocení svých lékařů a nestačím se divit! neschopní lékaři mají nejlepší ohlasy, protože mají vždy volné čekárny, jsou odpočatí, usměvaví a naordinují vám co jen si přejete! homeopatika nebo léky na bolest...ale že by někdy někoho vyléčili? ... takto jsem i já chodila k lékařce, která mi dávala léky od bolesti a nikdy mě ani pořádně nevyšetřila...problémy se stupňovaly až jsem byla nucena přejít k panu doktoru Dunglovi. Ten mě konečně vyšetřil, poslal na 2 odborná vyšetření a konečně mohl začít řešit příčinu bolesti, ne jen následek...nevím, jak bych na tom byla teď bez jeho důkladného přístupu
Kvalitni odbornik s mnohaletou praxi. Ja i manzelka se u nej lecime nekolik let. Mohu ho jen doporucit.
Výborný lékař. Sám studuju medicínu a proto se ho občas ptám na některé klinické detaily léčby - vždy mi vše ochotně vysvětlil a bylo vidět, že ho zájem těší. To se bohužel o některých lékařích na Bulovce v Praze říci nedá - proto budu i nadále dojíždět k panu doktoru Dunglovi do Kroměříže. Vřele ho doporučuji.
Pana doktora znam jiz mnoho let, chodim k nemu od puberty. Narozdil od jinych lekaru mi dal najevo, co ja sama mohu zlepsit, veci ktere jsem si casto ani neuvedomovala (napr. ze me migreny muze zhorsovat zapnuty pocitac, byt na spankovy rezim) - ano, jednal se mnou uprimne a na rovinu - to je asi ta vec, ktera vam vsem, kteri tu na nej nadavate, vadi. Nikdy nic nezanedbal a diky nemu jsem na tom ted zdravotne vyborne
pana doktora znám už 11let nikdy mi neudělal nic špatného byla jsem uněj už když jsem se narodila kůli tomu že jsem měla vtočenou špičku nohy do vnitř pro jsem musela jítna operaci.nemůžu si stěžova.
```• • •
michaela nejedlá