Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Zamyslete se, prosím, nad tím, co píši a utečte, dokud jste na živu. Abych tento agresivní vstup zmírnil, tak nechci být anonymní a kdokoli mi pište na vaclav.vilimek@post.cz.
Budu trochu rozsáhlejší - co čekáte od doktora? Aby se večer stavil?? Ale proč? Pokud uznal váš stav za OK, tak přece nemusí, pokud to bylo vážnější, tak nemáte doma co pohledávat!
Mám problém odborně zvaný 'vertigo', vteřinová nečekaná závrať, která ihned pomine. Je mi jasné, že choroba, která netrvá stále a není 'měřitelná' je pro lékaře neřešitelný problém. Pan Bambas mne poslal na sérii vyšetření, což je logické. Ale ihned při první návštěvě mne sprdnul, proč jdu za ním a ne za neurologem. Nejsem hypochondr a před tím jsem 6 let nebyl u doktora a návštěvu svého praktické lékaře jsem prostě v případě problému neohrožujícím ihned život pokládal za intuitivní. Stalo se mi to u něj potom ještě dvakrát - jak může doktor pacienta v regulárních návštěvních hodinách oslovit větou "nebudu na vás mít čas" To nebylo ani za socialismu, kdy nejdůležitější osobou byla uklízečka. Čekal jsem, že po návratu výsledků všech vyšetření budu osloven - marně. Takže jsem v normálních hodinách přišel a byl opět sprdnut, proč otravuji. Asi po desáté si napsal mé telefonní číslo, s tím, že zavolá. No zavolal jsem po dvou týdnech sám a opět si někam po jedenácté poznamenal mé číslo.
Nikdy jsem se nedozvěděl výsledky dílčích vyšetření, zabil jsem dva měsíce času s naposto nulovým výsledkem. Osobní přístup pana doktora katastrofický - vždy mluvil do dvou telefonů, s jinou pacinentkou, se sestrou, stále přenášel svůj nový /naštěsí vypnutý/ netbook. Podívejte se na kritické připomínyk zde již z roku 2008 - pan dokro je konfůzní, což znamená zmatený a sedí to dokonale. Navíc se vrhnul do lokální polotiky, což je katastrofa pro něho i pro daný směr, který jinak podporuji. Ze všech lidí v čekárně nejvíce potřebuje pomoc on sám a to psychlogickou - relaxace, lázně, totální změna životního stylu...
Aby bylo jasno, uznávám, že je praktik v tom nejlepším slova smyslu a obětavý, ale to je mi jako pacientovi jedno, já potřebuji lékaře jako odborného rádce.