Hemangiom u kojence
Dobrý den paní MUDr. Moosová,
měla bych dotaz ohledně kapilárního hemangiomu, se kterým se dcera narodila. Má ho na hlavičce. Dceři je nyní 8 měsíců a zatím nepozoruji, že by se jí zvětšoval nebo měnil tvar. Naše pediatrička říkala, že se zmizí, přesto se raději chci zeptat, zda je nutné ještě nějaké vyšetření, abych nic nezanedbala? Je možné se k Vám když tak pro jistotu objednat?
Předem děkuji za odpověď.
S pozdravem
Lucie F.
Předem děkuji za odpověď.
S pozdravem
Lucie F.
Obdobné otázky
- Dobrý den, jsem hodně aktivní sportovec věnujícíc se fitness, softballu a různým skupinovým lekcím. Poslední dobou mám problémy s bolestí ramenního kloubu a lopatky, která občas vystřeluje do krční páteře. Ráda bych se zeptala zda je možné domluvit si schůzku a nechat se od Vás zkontrolovat. Brzo…
- prosim o radu syn je mu 9 let ma panicky strach us mu byl robeny zakrok pret 4 lety ale v cizine tam byl uspan tet ma bolesti ale ma velky strach muzete mi poradit nevadi my i zaplatit jesli by jsteho uspali dekuji za odpovet mirka
- Dobry den, chcela by som sa opytat ci je mozne sa u Vas objednat na vysetrenie. Ide o to, ze dlhodobo trpim na bolesti 4.prsta pravej ruky. Chirug po RTG zhodnotil, ze o zlomeninu sa nejedna a nevie mi pomoct. Preto sa na Vas obraciam, po kladnych referenciach, kedze tie bolesti neprestavaju a dost ma…
- Dobrý den, syn má od narození problematickou kůži, ve vlasech červené fleky, které dnes začli krvácet. Bylo by možné se k vám objednat co nejdříve. Synovi je skoro 18 let. Moc děkuji za odpověď. Daniela
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možnost splácet postupně zákroky? mám něco rozdělaného od Vás, a ještě spoustu toho potřebuji dodělat, ale mám teď těžší finanční situaci,tak nevím zda můžu přIjít a nějak se dohodnout nebo počkat až se situace zlepší. Předem děkuji za odpověď
- Dobrý den, prosim Vas, děláte tehotenske masaze? Mam hrozne bolesti od Kříže a uz to mam v celych zadech a od lopatky me jde bolest i do prave ruky :( A nedari se me sehnat nekoho kdo to dela a cpat se prasky nechci + to nema ani smysl. Děkuji moc za odpoved
- Dobrý den, prosim delate tehotenske masaze? Mam hrozne bolesti od Kříže a uz to mam v celych zadech a od lopatky me jde bolest do prave ruky :( Děkuji za odpoved
- Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či je možné sa objednať na vyšetrenie s Európskym preukazom poistenca? Nemám totižto zdravotné poistenie v Českej republike (študent zo Slovenska). Ďakujem
- Dobrý den pane Doktore, mám chrup ve velmi špatném stavu 6 zubů pouze kořeny zbytek poničen. Měl bych na Vás prosbu, na základě Vašeho kladného hodnocení na tomto portálu, jsem se rozhodl překonat svůj strach a pořádat o pomoc. Mohl by jste mi prosím poskytnou informace spojené s kompletní opravou zubů?…
- Dobrý den.Chtěla jsem se zeptat jestli se musí nějak léky léčit ta achlorhydrie.Z výsledků zjištěno sek.při medikaci PPI,bio na Rut 1.Děkuji moc a přeji pěkný den.