Dobrý den, mám pravidelné nevolnosti a pocit na zvracení kolem 15 hodiny, pak přijde únava. Co na
mám pravidelné nevolnosti a pocit na zvracení kolem 15 hodiny, pak přijde únava. Co na to říká psychosomatie?? děkuji za odpověď
Dobrý den, z takto obecné informace bohužel nelze dělat závěry. Pokud se Vám každý den opakuje nějaký odpolední program, je možné, že s tím nevolnost a únava souvisí. Nicméně než je možné udělat závěr, že Vaše potíže jsou psychosomatické, je potřeba nejprve vyloučit somatickou příčinu (pokud jste tak již neučinil/a) - např. nějaká intolerance, alergie...