MUDr. Otakar Malý

Kardiolog Více

Liberec 1 adresa

Odborný lékař kardiolog
Rumunská 61/8, Liberec

Zobrazit ostatní profily kardiologů v okolí

Pan dr. Malý založil u nás v Liberci jako 1. dostupné cvičení+prostory pro aktivní pohyb kardiolog. pacientů, má hodně diplomů, vždy rád poradil, zúčastňoval se kondičních táborů někdy i se svoji manželkou, která zároveň pracuje jako sestra. Pochopitelně mu již nejde vše tak rychle, jak by chtěl, ale má již také svůj věk a také prodělal menší operativní zákrok se srdíčkem. Jemu patří náš veliký dík, H. Venglová.

Lékař který má vědomosti a je příjemný ve svém přístupu k pacientům,

Před tímto Panem Doktorem budu vždy z dálky smekat. Je to beze sporu vynikající odborník, při zachování vysoké profesionality, kterou se mu nějakým záhadným způsobem podařilo skloubit s vysoce citlivým a lidským přístupem. Prostředí, které pro sebe a Své pacienty vytvořil je příjemné, uklidňující a běžné ordinační prostory ani zdaleka nekopíruje. Je pozoruhodný i jako člověk čestný a morální, což musí uzat každý, kdo se v čekárně seznámí s řadou nejrůznějších ocenění, zejména potom listem o " zachování cti " po událostech roku 1968. Škoda, že takových lidí v tomto "slzavém údolí" není více. A. Vávra

Hodně nej doktor!!!

Skvělej

Lidský přístup a pochopení pro pacienty činí z pana doktora vzácného člověka.
Celá ordinace i čekárna i sestřička :-)působí pozitivním dojmem.Děkuji

Pane doktore díky za Vaší skvělou péči, obětavost a ochotu kdykoli pomoci.
Kdyby takových lékařů jako jste Vy bylo více, tak by naše zdravotnictví bylo jednička.
Tisíceré díky za sebe a všechny pacienty pro které máte i přes Vaše vytížení vždy dobré slovo, úsměv a odbornou prvotřídní pomoc.

skvělá osobnost

Mého otce léčil dlouhá léta, bohužel již osmý rok není s námi. Pana doktora vůbec osobně neznám ale přesto bych mu chtěla za otce poděkovat. Měl ho jako lékaře rád a hlavně mu důvěřoval. Jeho srdíčko bylo hodně nemocné a po umrtí mi bylo řečeno, že za jeho prodloužený život může jeho vůle chtít žít a dobrá péče kardiologa. Jako tátu jsem si ho užila do nedožitých 70 let. Při jeho diagnóze dobrý výkon - jeho i Váš. Jste asi opravdu kardiolog s velkým K, a hlavně člověk na pravém místě. Patří Vám proto dík s velkým D za mého tátu Josefa Daníčka. Myslím si, že si určitě pamatujete pane doktore.

Ruce,nohy atd. jsou dvě, ale srdce je jen jedno - a taky je jen jeden MUDr. Malý. DÍKY, PANE DOKTORE, ŽE JSTE :-) a ŽE JSEM MOHLA BÝT VÁŠ PACIENT. Jiřinka K,nar. 1926, dříve bytem v Liberci, pak v Plzni, teď na Moravě, takže mohu hodnotit : nejlepší