Pacienti se zdravotním pojištěním a soukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíZkušenosti
Specializace
- dětské lékařství
Vyšetření dětí
Žitenická, Litoměřice
Dětské a novorozenecké oddělení nemocnice Litoměřice
Názory pacientů
Petr Fiedler
Děkujeme za Vaši péči. Manžel na vás nikdy nezapomene. Pro nás jste všichni kteří jste se o něj starali hrdinové
MUDr. Ota Šťastný
Je mi velikou ctí moci spolupracovat během této doby s profesionály, kteří úspěšně léčili pana Fiedlera. Vyřídím Vaši vděčnost. Váš muž má doslova statečné srdce. Také nezapomenu. Opatrujte se...
Patrik Procházka
Pan doktor je sympatický a milí víc takových doktorů . A prohlédl mě pořádně a neodflakl to jak většina doktorů děkuju za vyšetření .
princezna Lada
Pan doktor je velice klidný, milý a příjemný. Vše vysvětlil jak mě, tak mé dvouleté dceři. Díky tomu spolupracovala bez problémů a hospitalizaci bere jako pozitivní zážitek. Děkujeme.
MUDr. Ota Šťastný
Jasná princezno, moc mne těší, že jsou Vaše obtíže ty tam... Já Vám na oplátku děkuji, že jsme dobré zprávy o Vaší kondici mohli zjistit právě v naší nemocnici, a to během navštěvy královny s princeznou v doprovodu veselé družiny žabiček z Vašeho leporela, které vévodila jedna malá plyšová... Kuňk! :-)
Bára J.
Sama jsem byla pacientka (na dětském oddělení) a přístup pana doktora byl skvělý. Při každé návštěvě se ptal, co se zlepšilo a co se zhoršilo. Před každým vyšetřením vysvětlil, co se bude dít, a až následně přešel k vyšetření.
LNC
Přístup pana doktora k dítěti byl velmi přátelský,čímž pomohl se strachem z hospitalizace. Vše vysvetlil a hledal cestu k řešení situace.
Specializace
- dětské lékařství
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.