Pane Doležale, v první řadě bych Vám chtěla poděkovat za to, že jste nám pomohl "zachránit" náš vztah, který je nyní… navzdory všemu lepší, než kdy byl. Jsou to už asi 4 měsíce od naší poslední terapie a musím říct, ze není týdne, kdy bych si na vás nevzpomněla nebo vás nedoporučila svým známým. Bylo pro mě těžké představit si, že už nebudeme v terapiích pokračovat a že na "to" budeme sami. Dal jste nám ale návod na to, jak to zvládnout, jak být zase tým, a my jsme to zvladli. Pokračují nyní intenzivně s paní terapeutkou kterou jste mi doporucil pro mou další cestu a jsem velmi vděčná, že se nyní i když mi není vůbec nejlépe mohu opřít o náš vztah s partnerem, který je díky vám (a nám ) pevný. Moc na vás oba vzpomínáme, byl jste jako náš kamarád, které mu jsme mohli vše říct, měli podobný humor a je nám po vás i smutno. Sezení s vámi probíhaly s takovou lehkostí a dozvěděli jsme se o sobě tolik věcí, zároveň se ale řešila i bolestivá témata, na které už jsme ale nebyli sami a já vím, že na ně nebudeme sami ani kdyby přišly v budoucnu. Víme, že se na vás můžeme obrátit a zase si společně pobrečet, zasmát se a dozvědět se praktické tipy na zlepšení našeho vztahu. Jste opravdu člověk na správném místě a vaše práce s lidmi a různými typy lidí je úžasná. Moc vám dekuji za vše, nikdy bych nevěřila, že se budu sama od sebe lidem zmiňovat, že za sebou máme párovku, ale je tomu opravdu tak, já se tím dokonce chlubím, protože jít k vám bylo jedno z nejlepších rozhodnutí a rozhodně nejlépe investované penize do seberozvoje. Je mi po vás smutno, doufám, že se ještě někdy všichni uvidíme.