PANÍ PRIMÁŘKA CHODACKÁ,KTEROU ZNÁM POMĚRNĚ KRÁTKOU DOBU MNE PŘEKVAPILA SVÝM PŘÍSTUPEM,LASKAVOSTÍ A OCHOTOU.V MINULÝC…H DNECH MI PODALA POMOCNOU RUKU,KDYŽ MI ZAŘÍDILA VYŠETŘENÍ MIMO SVŮJ OBOR.DO LOŃSKÉHO PODZIMU MNE OŠETŘOVALA P.DR.J.PŘIBYLOVÁ PO JEJÍM ODCHODU JSEM MĚL OBAVY Z NOVÉHO OŠETŘUJÍCÍHO LÉKAŘE I PŘES UJIŠTĚNÍ P.DR.PŘIBYLOVÉ ŽE JSOU ZBYTEČNÉ.MĚLA PRAVDU.POVAŽUJI P.PRIMÁŘKU ZA SKUTEČNÉHO PROFESIONÁLA V TOM NEJLEPŠÍM SLOVA SMYSLU A TO NEJEN PO ODBORNÉ ALE I PO LIDSKÉ STRÁNCE.ONA JE NEJEN DOKTOR ALE HLAVNĚ " LÉKAŘ" !!!
NEOBÁVÁM SE ZVEŘEJNIT SVÉ JMÉNO- J.SIBERA KONĚTOPY OKR.LOUNY.
U pana MUDr. Heborta jsem v péči již od svých 20 let a jsem naprosto spokojená. Vždy se snažil vyřešit můj problém a… v žádném případě nikdy nic nepodceňoval, spíše naopak. Pana doktora mohu jen a jen doporučit.
Je to báječná lékařka. Nikdy mě nenechala na holičkách. Zajímá se dopodrobna o můj zdravotní stav a vždy se mi snaží… ulevit od bolesti i zvracení. Je jako anděl. Neuvěřitelně lidská a milá. Diagnozu je schopná určit prakticky od dveří. Žena, která i přes svůj vyšší věk ukazuje jak má vypadat pravý lékař. Je to žena na svém místě a moc mi pomohla a pomáhá. Musím pochválit i sestřičky, které mají pochopení a snaží se být vždy milé a usměvavé. Zvlášť sestra Marta to je další anděl, který se stará o pacienty nad rámec svých povinností. Celou Mosteckou Onkologii musím pochválit. Každý den děkuji bohu, že když už mám tuhle hnusnou nemoc, mohu se léčit právě tam.