nám. Národních hrdinů, Olomouc 779 00
3 názory
marta.motanova
S obavami jsem přecházela od bývalé starší praktické lékařky k novému mladému panu doktorovi - jsem starší osoba a už se bojím reakcí lékařů právě kvůli svému věku. Mohu pana doktora jen pochválit, nejen sympatický a hezky se chovající k pacientům, ale také je vidět, že se medicině věnuje, má znalosti a vždy fundovaně radí a pečlivě sleduje i preventivní prohlídky - prostě má pořádek a systém ve své evidenci. Jeho sestřička je také moje dlouholetá oblíbenkyně - milá, ochotná, laskavá, tak jak sestřička má být a přitom si dovedu představit, jak unavující je každodenní práce s námi pacienty.
Jsem jim oběma vděčná a děkuji za vstřícnost k nám starším pacientům - tolik to potřebujeme.• jiné místo • odchod praktické lékařkY do důchodu - můj nový mladý praktický lékař •
MUDr. Ondřej Němeček
velice děkujeme za milou pochvalu, velice nás potěšila! Je to pro nás vždy pozitivní motivace i závazek ke zlepšování péče o pacienty.
Radana D.
Vyborna komunikace,domluva a ochota pomoct pacientovi,je to takove slunicko mile .-) Nikdy jsem dlouho necekala v cekarne,sestra v pohode,doporucuji s klidnym svedomim...
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Olomouci
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Olomouci