Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolí

Umístění: Poliklinika Jirkov, s.r.o. Problém krvácení z nosu.

S lékařem mám dobrou zkušenost.
Ale příklad dnešní návštěva.
Byl jsem u něj s dcerou objednán na 9:00. Odchod po 11:00.
Na stěně visí tabule jak být trpělivý a nevyvolávat konflikt s lékařem.
Takže čekáte skoro dvě hodiny lidé přicházejí odcházejí. Pak se dozvíte, po otázce kdy už přijdete na řadu, hned tady po paní.
Tak bezva.
Pak se otevřou dveře a sestra hlásí další 3 jména teď.
Tak do toho vstoupím, že asi došlo k chybě.
Sestra: Počkejte si chvilku. S dovětkem tak to rozdejcháme.
Po oněch dalších pacientech se opravdu ozve naše jméno.
Tak se ptám co je za problém.
Sestra: já se s vámi o tom bavit nebudu.
Tak třeba pardon.
Já se vám za to omlouvat nebudu, běžte si ven a přečtěte si ceduli - nevyvolávat konflikt. Nebyli jste ani objednáni.
Prosím?
Podívá se do papírů.
Jo tak za tohle se vám omluvím, ale tam za to ne.
Doktora jsem navštívil několikrát a bylo to v pořádku, až hold na tuto zkušenost. Hold nikdo nejsme dokonalý a každý máme své ego.
Zkrátka je zde potřeba připravit při objednání na to, že návštěva může být cca 115 minut v čekárně a do pěti minut u lékaře. Samozřejmě záleží na případu.

Pan doktor Mikš je výborný doktor, musím jen a jen pochvalovat... hodně mi pomohl,když mi tenkrát udělal punkce čelních dutin....hodně,hodně se mi ulevilo.a od tý doby taky vím, jak se kapou kapky do nosu a svou dcerku to tak podle "návodu" mudr.Mikše učím ,-)

Velmi dobrý a pečlivý lékař.

Velmi dobrý a svědomitý lékař.

Tento pan doktor zachránil mému manželovi sluch. Včas doporučil meringoplastiku ušního bubínku. Máme s nim velmi dobré zkušenosti.

Zkušený odborník na svém místě a k tomu příjemné vystupování a ochota pomoci. Doporučuji.

musím říct že je opravdu fajn pán který opravdu pomůže a také poradí,svůj obor má prostě v malíčku,co dodat je super příjemný,tak se člověk nemusí bát a to je myslím dost důležité...

Velmi příjemný a dokonce i odborník.
Můžu jen doporučit.

VELICE OCHOTNY ,VZDY S DOBROU NALADOU A I S DETMI TO UMY.SYNOVI ZACHRANIL SLUCH A PROTO NEMUZU NA NEHO ZANEVRIT I SYN JE S NIM SPOKOJEN .ZASLOUZIL BY ZA LETA DOKTORINY OCENENI.

je to milý a ochotný pan doktor.