Samostatná ordinace PL - gynekologa

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí
Samostatná ordinace PL - gynekologa
Malé náměstí 1700, Benešov

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

To jak je neschopný zastírá svým šarmem a vtipností. Jsem prvorodička a nic od něj nevím...pošle mě na vyšetření a ani se neobtěžuje říct něco bližšího....jestli se něco děje, či je to běžné vyšetření...prostě nic. A tak je to vším, kdybych si to nenastudovala sama tak jsem jak Alenka v říši divů :-) A to jsou to i podstatné informace...např. je důležité vědět kdy začnou pohyby u mrňouse kvůli výpočtu druhého termínu porodu....myslíte, že mě upozornil abych si zapamatovala datum? NE! Jsem už v 27tt a stále se nezeptal? Co si jako myslí? Poučujeme mě o tom, že neschopenku mít nemůžu přestože už nejsem ve stavu kdy bych mohla vykonávat svou dost náročnou práci protože nejsem nemocná a pak mi řekne bolí vás břicho tak vám to napíšeme, pamatujte si bolí vás břicho, jasný? Co je to za přístup? Fakt jsem teď v těhotenství pěkně zklamaná. Ze začátku se zdálo, že je starostlivý, ale bohužel to byl asi nějaký klam nebo dočasný jev :-( Člověk mu volá, že se dostal v práci do styku s nebezpečnou nemocí pro těhotné a on na to jen řekne...to bude dobrý pokud můžete tak tam nebuďte... Fakt zklamal :-( Ani vám neukáže mimčo na ultrazvuku ... jinde běžné....Po tomto zklamání chci pryč....Navíc mě moje maminka (též byla u něj) potvrdila mé špatné mínění o něm...víte proč už neoperuje? Nerodí? Problémy s alkoholem :-( Je mi fakt špatně.... Moc se vám omlouvám, ale musela jsem tyto informace napsat, jsem moc rozhořčená. Jinak máte pravdu, že sestřička se moc zlepšuje :-) Alespoň nějaké plus :-) Mějte se a doufám, že nebudete mít žádné problémy

Takže. K tomuto doktorovi jsem chodila asi 6 let. Všechno bylo fajn a v pořádku, dokud nepřišel nějaký problém. Asi rok mě pořád hrozně bolelo v podbřišku na pravý straně. U doktora jsem byla každý měsíc. Vždycky mě prohlédl, udělal ultrazvuk a nakonec mi vždy řekl, že to mám od zad. Že se mám víc hýbat. No. Asi rok na to, jsem se už naštvala, a vyrazila hned po práci na pohotovost. Tam mi vzali krev a hned jsem ještě ten den šla na sál kvůli slepáku. Ten mi vyndali. Nebyli si v tu chvíli moc jistí, že je to slepákem, ale když mě to prý bolí už tak dlouho, tak se to vyndá. Druhý den ráno mi doktor, který mě operoval, řekl, že mi tam našli cystu na vaječníku velkou asi jak citron. Že volali mému gynekologovi a ten jim řekl, že to mají nechat, že to samo splaskne. Takže mě přes rok bolí břicho kvůli tomu, a pan doktor mi řekl, že to mám od zad, zatímco mi na vaječníku rostla obrovská "boule". Takže jsem si hned došla k jinému doktorovi a musí se to vyndat co nejdříve. Jestli nebudu moct mít děti nebo budu mít i jiné následky, můžu poděkovat panu doktorovi.

Léčila jsem se u něj nejméně rok s gyn. záněty a vůbec léčba nepomáhala..přestoupila jsem jinam a tam jsem se konečně dozvěděla, kde je zakopaný pes. Vadilo mi, jak se na mě pořád jen culí a nic nedělá, přišlo mi, že ze mě dělá spíše hlupáka..vše dovršuje ještě nepříjemná sestra.