MUDr. Olivie Zieglerová

Pediatr Více

Privátní pediatr
Nad Vývozem 5140, Zlín

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

výborná milá a super doktorka nevymněnila bych ji za nic na světě

skvělá lékařka

paní doktorka je skvělá, mám s ní velmi dobré zkušenost, bohužel už musím navštěvovat lékaře pro dospělé, ale pokud budu mít děti, tak budou chodit určitě k ní

Paní doktorka Zieglerová je lékař na svém místě.Chodila jsem k ní já jako dítě a chodí k ní i moje děti.Vždy nás vyslechne,pomůže a poradí.Sestřička je také velice milá a vždy usměvavá.

skvela lekarka a skvely pristup k detem i k rodicum

Lidský, laskavý přístup k dětem, velmi dobrá komunikace s rodiči. Je vstřícná, vyslechne a hlavně dobře poradí. Máme s ní jen nejlepší zkušenosti!!!

doporučuji

Z

Bezvadná lékařka, přístup k dětem má fantastický.

Velmi dobra lekarka,chodil jsem k ni ja i me sestry a ted k ni chodi i moje deti.Chodime k ni i kdyz to nemame zrovna nejbliz,ale pro sve deti chceme jen to nejlepsi.Sve praci opravdu rozumi a navic se k detem dokaze i chovat,coz u detskych doktoru neni pravidlo!!!

velmi dobra doktorka,ke ktere dojizdi maminky i 30km.Pouziva homeopatika,zbytecne nepredavkovava deti leky. Nasi velmi nemocnou dceru dokazala temer vylecit!!! Doporucuju vsem maminkam.