Týna
Já teda musím paní doktorku nesmírně vychválit. Neskutečný člověk který moc dobře rozumí svému oboru a ví co dělá. Dříve jsem chodila k zubařce která mi jen koukla na zuby jen tak aby se neřeklo a během 2 minut jsem byla venku. No, zubařka skončila a já musela hledat novou. Naštěstí jsme našly paní doktorku Sudovou. Při první návštěvě mě překvapila když mi řekla kolik kazů mám, holt to předešlá zubařka zanedbala a to hodně. Zuby mi téměř už spravila a jsem ji za to vděčná. Celou pusu mi opravila a nemusím si s tím dělat problémy. Injekce na bolest není problém nikdy. Je strašně moc tolerantní, mám určitý problém a dokáže s tím pracovat a přizpůsobí se mi pokaždé. Vždy se zasmějeme a dobře si popovídáme. Je velice precizní, vždy si na sedačce u ni posedim aspoň půl hodinky minimálně, ale je vidět, že to dělá pečlivě a nic nezanedbá. Když mi dělá plombu vždy kontroluje ostatní zuby. Je sice trošku dražší, ale radši si připlatit a mít zuby v pořádku než trpět bolestí a mít plnou pusu kazů. Paní doktorku můžu jedině doporučit, samozřejmě sestřička je taky super :)
Veronika
Velmi milá, ochotná. Injekce na bolesti nikdy není problém. Pokud jde o zubaře jsem poseroutka a tento přístup velice oceňuji. Samozejmě sestřička je taktéž velice milá.
Paul
Od té doby, co jsem změnil zubaře, už nemám strach, který se u mě vždycky projevil s pomyšlením na návštěvu zubaře. Jsem 100% spokojený a nikdy tam nestrávím delší dobu než je nezbytně nutné. Rozhodně nemám vyhárady, zatím jsem platil jen za zubní kazy.
Paní doktorka je velmi milá a pečlivá.Chodí k ní celá moje rodina a nikdy jsme neměli sebemenší výhrady. Je to profesionál.Vždy jí jde o pacienta a nikoho neodbyde.
S paní doktorkou jsem velmi spokojená, peníze za ošetření ode mě zatím nechtěla. Nedochvilnost nemohu posoudit, byla jsem objednaná na odpoledne a to tam byla.
Je velice ochotná a jak psali ostatní - pečlivá, není hrubá. V ordinaci opravdu panuje velice příjemná atmosféra, jakou jsem u žádného zubaře ještě nezažila. Můžu jedině doporučit.
přešel jsem od velice "bolestivé lékařky" a zatím jsem velice spokojený. Mě jako poserovi milý styl paní doktorky velice vyhovuje.
pacient
K této lékařce chodím již řadu let a nemám k ní sebemenší výhrady, ošetřuje pečlivě a opatrně, což u všech zubních lékařů říci nelze.
PACIENTKA
Do této ordinace chodí celá moje rodina.Profesionálka na svém místě,velmi pečlivá.V této ordinaci panuje velmi příjemná atmosféra.Sestřička je také bezvadná.Jsem velmi ráda že moje děti si rozhodně do budoucna neponesou strach ze zubaře.Díky jste 111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111
pacientka
Skvělá doktorka, krásná, milá, jemná, ošetření u ní nebolí, pracuje víc než pečlivě. Sestřička ji perfektně doplňuje svou akčností a výřečností. Člověk se u nich cítí jak doma.
Jaruna
Velice příjemná a pečlivá.K pacientům přistupuje laskavě a s citem.V ordinaci panuje pohodová atmosféra,takže i pacient,který má ze zubního vyšetření strach,se uklidní.Vřele doporučuji