Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
ML
Dobrý den, léčím se, střídavě, u paní Doktorky už řadu let. Pí. doktorka, i přes moji liknavost a nezodpovědnost v léčbě, mě přesto vždy chápavě přijme a řeší se mnou aktuální situaci. Moc jí za vše děkuji a vždy se za ní těším na konzultaci. Je opravdu skvělý odborník i člověk :-). Děkuji !!
RV
Velmi spokojená. Léčba zabrala. Paní doktorka je empatická, velice příjemná, ochotná. Pouze není možná komunikace mailem.
R.J.
Paní doktorka ma zlaté srdce. Skvělá a příjemná. Dokázala mi okamžitě pomoci navedla me na cestu psychoterapie, kde se muj stav zlepsil neuvěřitelným způsobem. Obrovské díky patří jak doktorce tak i psychoterapeutovi...
Kateřina Nedvedova
P. Doktorka je super a úžasná, všem doporučuji, moc mi pomohla, je moc milá, moc pěkně že mě dostala, co mě vlastně trápí!!!
daisy
K paní doktorce Krátké chodím rok a půl a jsem nadevše spokojená. Vybrala mi přesně sedící léčivo. Nemá objednací hodiny, takže k ní mohu zajít kdykoliv, kromě pondělků tam nikdy nečekám. Děkuji za pomoc.
Lucie
K paní doktorce Krátké chodím cca 1,5 roku. Má zájem o pacienta, chová se přesně tak, jak bych od práce psychiatra očekávala. Bohužel se v dnešní době moc lékařů takto chovat neumí. Jsem moc ráda, že jsem na ni dostala kontakt. Můžu jedině doporučit.
Vanda
K paní doktorce jsem chodila velmi krátce, ale moc mi pomohla. Díky jejímu doporučení se můj stav zlepšil mnohem víc než za několik let jinde.
J.N.
K paní doktorce chodím asi rok a jsem spokojená. Je příjemná a všechno vysvětlí. Líbí se mi, že zdůrazňuje důležitost psychoterapie, protože prášky samy o sobě nevyřeší příčinu problémů. Poprvé jsem měla z návštěvy psychiatrické ordinace strach, ale teď už mě to nijak nestresuje, právě díky milému přístupu paní doktorky.
Alena C.
K paní doktorce docházím už několik let a hodnotím její přístup a zvolenou léčbu jako vynikající. Ona sama je velice příjemná, vnímající problémy a pocity pacientů, snaží se vždy co nejlépe poradit a pomoci. Souhlasím, že kromě psychiatra je i vynikající psycholog.
Po přečtení negativního názoru na tuto paní doktorku od pacientky z 15.12.1011 jsem se zděsila - to si nejspíš paní spletla lékařku!
K návštěvě psychiatrické ordinace jsem se dlouho odhodlávala, nakonec jsem dala na doporučení kamarádky, která k paní doktorce Krátké již delší dobu chodí a je velmi spokojená, a šla jsem také. Bála jsem se, nevěděla jsem jak začít, obávala se chladných otázek typu: "S čím Vám můžu pomoct?"atd.. Paní doktorka Krátká mi však tuto otázku nepoložila, přirozeně jsme začaly konverzovat o mém dětství apod. a pozvolna došly až k problému. Myslím, že paní doktorka se minula povoláním, měla být spíš psycholožka, protože dovede navodit takový pocit pohody, uvolnit a rozpovídat člověka, že je to úžasné. Je velice empatická a vyptává se a mluví s Vámi, dokud si není jistá, jaká léčba je pro Vás nejlepší. V mém případě dokonce neváhala zůstat přesčas, místo toho, aby mne objednala na jindy. Předepsala mi prášky, které mi moc pomáhají,doporučila psychoterapii, cítím se mnohem lépe a moc si jí vážím. Vřele doporučuji!!!!