Praktický lékař pro dospělé

Na výsluní 16, Prostějov

• Já u ní byl naštěstí jen na potvrzení do práce, ale rozhodně neodporučuji. Je celkově mimo, vybavení téměř žádné a jako diagnostičce bych jí rozhodně nedůvěřoval... Opravdu působí unaveným a neochotným dojmem, nechápu ty kladné hodnocení...

Paní doktorka je milá ale to je jediné co ji jde. Jinak to je neodborník na svém místě. Neumí rozpoznat nikomu nic a ráda vás honí od čerta k ďáblu. Máme s ní ty nejhorší zážitky. Já od ní zrovna utíkám a manželka už na tom pracuje také.

Paní doktorka je sice milá,ale absolutní neodborník.Pokud potřebujete vystavit neschopenku tak to není pro ni problém je Vám nabízena i když ji nechcete.Pokud máte zdravotní problém je lepší si diagnozu určit sám a jen nahlásit co Vám je.Jinak se nevyhnete běhání po odborných vyšetřeních s vydinou těžké nemoci,kde Vás vyšetří a zjistí jen zaražené větry.Ale také naopak, kdy Vám naordinuje léky a v lékárně Vám řeknou že kombinace léků je vražedná!Ne děkuji už mám jiného lékaře.