Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
Iveta
Již dlouhou dobu mne tento vynikající lékař pomáhá s mými depresemi a panickými poruchami. Jeho trpělivé naslouchání, empatie a schopnost rozpoznat pravé důvody, které nás pacienty sužují, jsou dány vždy jen kvalitním lékařem a to pan doktor bezezbytku je. Jen díky němu, jsem našla sílu překonávat těžká údobí a za to mu patří můj obrovský DÍK.
mikoczkv
Je to můj ošetřující lékař a já jsem sním spokojen.
G.G.
Velmi mi pomáhá. Chodím k němu několik let na terapii a nemůžu mu nic vytknout. Pokud máte opravdu problém, on vám určitě pomůže.
Martin Aubus
Pan doktor mi zachranil život.Můžu všem nesimulantům jen doporučit!!!
je to super chlapik...
Pan doktor má příjemné jednání, je vlídný a ochotný. A jako citlivý odborník mi pomohl jak psychoterapií, tak léky v době kdy jsem na tom byla opravdu špatně. Děkuji. HS
MUDr. Vyleťala jsem vyhledal na doporučení známého lékaře, neboť jsem již sám nezvládal důsledky pracovního vypětí na své opotřebované psychice. Po poměrně krátkém čase v jeho odborné péči se můj stav začal viditelně zlepšovat až na současnou bezproblémovou úroveň - já však rád zůstávám pod jeho profesionálním dohledem i nadále. Vděčný pacient J.B.
Děkuji touto cestou panu doktorovi. Po letech deprese, kdy jsem navštívil řadu lékařů a vyzkoušel mnoho léků mi v krátké době pomohl tak, že po půlroce léčby u něj se ve svých 75 opět těším ze života. ing. Jiří K.
Před několika lety jsem byla v intenzivnější péči pana doktora Vyleťala a velmi mi pomohl. I nadále jsem s jeho ordinací v kontaktu. Jeho přístup je jak kvalifikovaně odborný, tak i velmi lidský. J.V.
Trpěla jsem úpornou nespavostí, vystřídala několik odborníků ale až MUDr. Vyleťal mě v krátké době za pomocí "zázračného léku" ale i svým přístupem obtíží zbavil. setkala jsem se v životě s mnoha lékaři, ale MUDr. Vyleťal patří skutečně k těm několika nejlepším jak v odborném, tak v lidském přístupu.
Jana B.
Pan doktor je fakt dobrej. Velkou roli hraje psychoterapie. Někdy jsem měla pocit, že je skutečně arogantní, ale asi to bylo součástí terapie, kdy jsem si měla sama něco uvědomit. Oproti předchozí psyhciatričce, ke které jsem chodila ohromný rozdíl - nepíše jen léky, radí, diskutuje... Zkrátka doporučiji.