Poliklinika Žamberk

Náměstí Gen. Knopa 837, Žamberk

• Můžu se na něho ve všem spolehnout.

• Chodím k panu lékaři již roky a mohu pouze konstatovat že je to opravdu skvělý lékař a výborný člověk což je spolu s velice hodnou sestřičkou skvělá kombinace.

• Pečlivý,se skvělým přístupem k pacientovi.

• Velmi šikovný, dá se s ním domluvit.

• dobrý a přijemný, vždycky velice ochotný.Vždycky se snaží vysvětlit pacientovi vše, tak aby to pochopil

• Z

Je to pan doktor na pravém místě jsou skvělý team se svou sestřičkou Janinkou M.je moc hodná a ochotná na pacienty a to se v dnešní době vydí jen málo kde jen tak dále!!!!

K tomuto lékaři chodím již cca 9 let a vždy mi dokázal pomoci a poradit. Jeho přístup hodnotím též jako velmi dobrý. Na základě své zkušenosti ho mohu doporučit.

• A

U tohoto doktora si nemám nač stěžovat ochotný,hodný.

Pan doktor Jelínek je bezva lékař už měl po zavírací době aže jsem Žamberák ale odjinut takto se mi vůbec nikdy nestalo že by se kvůli mně vracel nějaký jíný doktor má i dobrý vstřícný přístup k lidem je vztřícný na každý dotaz mi ochotně odpověděl tímto ho zdravím.

Dobrý den, člověk o kterém se úpřimně může říct že je to pan DOKTOR, neodbyde vás a vždy je ochotný ve všech směrech pomoci. Mám jen kladné hodnocení. Díky za Vás pane doktore