Pan doktor Kudělka je skvělý lékař s velmi lidským přístupem. Již několik let jsem řešila problémy s dlouhodobým krv…ácením, krvácením během pohlavního styku a v posledních měsících i výraznou bolest při pohlavním styku až úplnou nemožnost mít sex, stažení vaginálních svalů a samozřejmě i psychickou nepohodu a strach. U pana doktora jsem byla na hysteroskopii, původně měla být bez narkózy, nakonec ale bylo nutné udělat vyšetření v celkové narkóze, které jsem se hrozně bála. Nyní tu celkovou narkózu hodnotím jako nejlepší rozhodnutí pana doktora a pokud se někomu svěřit do rukou, tak jemu a ostatním profesionálům z Gynetu. Pan doktor Kudělka hledal příčinu mých problémů, konzultoval můj nález s mojí gynekoložkou, která hysteroskopii doporučila (také z Gynetu) a pak pan doktor volil co nejšetrnější řešení i vzhledem k tomu, že jsem ještě nerodila a že jsem se všeho velmi bála. Nahlížel na mě a mé obtíže komplexně, ne jen z fyzické stránky, ale i z psychické. Nemusela jsem se cítit provinile, že mám nějaké problémy, které se nelepší, neuzavřel to pouhým konstatováním, že "nález je negativní, nic tam není" jako předchozí lékaři, ale řešil to, že i když je nález negativní, mám projevy, které negativně ovlivňují kvalitu mého života. Kromě hysteroskopie mě vyšetřil taky expertním ultrazvukem a pozval si mě na kontrolu před i po vyšetření, aby mi vše vysvětlil a abych byla v pohodě. Jsem mu neskutečně moc vděčná!