Skvělý a profesionální přístup. Po několika dnech velké bolesti zad,kdy mi neuroložka jen předepsala léky a píchala …injekce (bez úspěchu),jsem náhodou objevila paní Eliška a ochotně mě vzala ještě tentýž den a obrovsky mi pomohla. Prošla jsem již hodně rehabilitací, ale tak úžasný přístup a hlavně skvěle odvedenou práci jsem pocítila až tady. Eliška je prostě člověk na svém místě !
Paní magistru bych charakterizovala jako krásnou, mladou, milou a velice schopnou. Přišla jsem za ní kvůli problémům… s horními zády a krkem. Prozatím jsem u ní byla jen jednou, ale pomohla od největší bolesti, vysvětlila problém a poradila cviky na doma. Je vidět, že paní magistra je člověk na správném místě, kterého jeho práce baví.
Každý se vyptává, co v jaké ruce a kdy držíte, každý řeší vaše zaměstnání a je to jak když někdo věští... tohle bylo… po 3 fyzioterapeutech poprvé, kdy jsem zjistil při jakém konkrétním pohybu co bolí a jak to zkusit vyřešit BEZ operace.
Díky moc...
Souhlasně se připojuji k předcházejícímu hodnocení. To, že náš syn začal rehabilitovat zrovna u slečny Pašové, byla …náhoda. S postupem času si ale stále častěji uvědomuji, jaké to bylo štěstí. Vnímá synovi možnosti a její přístup je vždy na hraně možného. Pro mě osobně je i bonusem, že si u našeho svéhlavého dospívající mláděte uměla sjednat autoritu.