MUDr. Naděžda Barešová

Internista Více

Interní ambulance

Pavla Švandy ze Semčic 13, Praha

Paní doktorka je velmi milá, vstřícná a opravdu pečlivá, vždy mi pomohla. Je moc fajn že existuje takto empatická lékařka. Je super, že když vám není dobře, objednáte se dopředu na přesný čas a nemusíte sedět hodiny v čekárně jako jinde u lékaře.

• S

Jsem dlouhodobě nadmíru spokojená, paní doktorka vždy pomůže, nemám co vytknout a k tomu i nádherná ordinace! Za mě na 1*

• V

paní doktorku navštěvuji již více než deset let.
    S její péčí o mé zdraví jsem nadmíru spokojen, stejně tak i jejího profesionálního přístupu a pomoci v řešení mých zdravotních problémů. Vážím si jí nejen jako svědomité lékařky, ale také jako člověka s pozitivním myšlením a se smyslem pro humor, který taktéž léčí jak je známo :-).
    "Děkuji paní doktorko Vám a také i Vašim kolegyním, za trpělivost se mnou jako pacientem :-))."
    Přeji paní doktorce a celému kolektivu ordinace milé a vzorné pacienty ;-) a všem pacientům tuto ordinaci vřele doporučuji.

• I

Paní doktorka Baresova je lékař na správném místě, přístup ke klientům je naprosto dokonalý, empatie, úsměv, zájem. Odchazela jsem s naprosto úžasnými pocitem, ze jsou mezi námi i lékaři pro které je pacient na prvním místě

• Interní ambulance Vstupní prohlídka do zaměstnání  •

• D

Vstřícnost, ochota a úsměv doplňují vysokou profesionalitu paní doktorky, která má skutečný zájem o mé zdravotní problémy. Nikde jsem se ještě s takovým přístupem nesetkal. Všímavá, důsledná a rozhodně neponechává nic náhodě. Pod jejími „křídly” mám ve svých 59 nejen dobrý pocit, ale i maximálně možnou redukci mých trvalých zdravotních problémů. Rád bych takové lékaře, včetně její báječné sestřičky, potkával i na jiných zdravotnických pracovištích ...

Paní doktorka má opravdový zájem o pacienta nejen po stránce fyzické. Vyslechne, vysvětlí, poradí, snaží se pacientovi maximálně pomoc, podle potřeby doporučí k dalšímu vyšetření bez proseb, je trpělivá. Doposud jsem se nesetkala s tak kvalitním lékařem, kde nejste jen "bod" pro pojišťovnu. Má skvělé ordinační hodiny. Každému bych takového lékaře včetně sestřičky přála.

Paní doktorka Barešová je výborná lékařka, která má zájem léčit pacienty důkladně a důsledně. Vyslechne pacienta a zváží nejlepší způsob léčby a event. odešle k příslušnému specialistovi. Je velice příjemná a dovede se vcítit do situace, kterou pacient prožívá. Vřele doporučuji pro její velké zkušenosti a znalosti v lékařství

• O

Paní doktorká je velmi pečlivá a dříve, než-li určí stav, ujišťuje se testy. Již 2x mi velmi pomohla a vždy obdržím dobré rady. Vstřícný přístup a milé jednání. Všem svým známým ji doporučuji osobně.

• E

Pro mě je paní doktorka první lékař, který se o své pacienty opravdu stará! S klidným srdcem doporučuji!

• PRIJEMNA DOKTORKA A VYBORNA ODBORNICE.PERFEKTNI PRISTUP.