Mazurská 484/2, Praha
Martina Langerová
Byla jsem spokojená, paní Vejdové velice děkuji. Pomohla mi se zády a po 6 rehabilitacích se cítím rozhodně lépe.
E.D.
Paní Vejdová opravdu dokáže vám pomoc. Všechno vždy trpělivě vysvětluje a hodně mně pomohla. Jen doporučuji.
Miloslav Žaža
Když jsem se přihlásil na fyzioterapii k této paní a pak si přečetl recenze, tak jsem se poměrně zděsil kam že to půjdu. Po absolvování všech terapií měkkých technik, elektroléčby a doporučení cviků musím konstatovat, že paní Vejdová opravdu UMÍ a rozhodně se nově příchozí nemusíte bát k ní přijít. Vše mi trpělivě vysvětlila a poradila, samozřejmě v rámci omezeného časového limitu na jednu terapii. Jediné co se po pacientovi požaduje, aby chodil včas, poslouchal co se mu říká a řídil se tím. Takže pokud toto splníte, nebudete mít sebemenší problém. Budu-li někdy v budoucnu potřebovat fyzioterapii (hlavně tedy měkké techniky), určitě se na paní Vejdovou rád obrátím zase. Hodně mým zádům ulevila a pomohla.
• Poliklinika Mazurská • Jiný •
Upravit nebo spravovat profil- Fyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Fyzioterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
- Fyzioterapeuti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze