Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna + 2 Více
Zobrazit ostatní profily diabetologů v okolíZkušenosti
Léčené nemoci
- Cukrovka
Specializace
- diabetologie
- vnitřní lékařství - interna
Názory pacientů
cech.ivos
K paní doktorce chodím už několik let a myslím,že k lepšímu diabetologovy jsem se dostat nemohl.Jde hlavně o lidský přístup,profesionalitu a empatii,paní doktorka neřeší jen nemoc ale také bere zřetel na psychyku a sociální problémy.Moc paní doktorce děkuji za vše co pro mne dělá a sestře také. Čech I.
pokorna
Jsem moc ráda,že jsem se dostala do péče paní doktorky Pisarčíkové.Vážím si jejího přístupu k pacientovi - zájmu,ochoty a příjemného jednání. Pochvala patří i sestřičce, její přístup k pacientům je taktéž příkladný.
Od mého hodnocení uplynuly téměř 3 roky a já musím paní doktorce znovu poděkovat za její péči, ochotu a vstřícnost .
jirka.zaloudek1
Dobrý den,ráda bych touto cestou poděkovala ambulanci mudr.Pisarčíkové a její sestřičce za skvělý odborný a hlavně lidský přístup.Díky jejich přístupu jsem se naučila s touto nemocí žít.
Děkuji
I.Rybníčková
Václav Svoboda
Jsem pacientem diabetologické ambulance paní doktorky Pisarčíkové již několik let. A jsem rád, že se s diabetem a se související neuropatií léčím právě zde. Paní doktorka se svým lidským i profesním přístupem přispěla velkou ,měrou k tomu, že se mé onemocnění udržuje v dobrém stavu a nehorší se. Také sestřička ambulance pociťuje k pacientům vždy velkou empatií, radí a pomáhá jim i mě zvládat co nejlépe tuto současnou civilizační chorobu.
Vzhledem ke svému věku (75) jsem prošel jako pacient různými ambulantními pracovišti. A jen dvě bych ohodnotil tou nejvyšší známkou. A jednou z obou ambulancí je právě diabetologie paní doktorky Pisarčikové.
PhDr.Václav Svoboda
Miroslav Pokorný
S paní Mudr.Pisarčíkovou jsem velice spokojen. Po diagnostice i přístupu k pacientům nemám řádné výhrady.
Ivo Streck
Paní doktorku Pisarčíkovou hodnotím jako lékaře diabetologa velmi kladně. Po neúspěšné předchozí anabázi, kdy s přibývajícícmi kvanty léků mně bylo neustále hůř a hůř, se v ordinaci paní doktorky můj stav rapidně zlepšil, a to jak v naměřených hodnotách, tak i v subjektivním stavu. Myslím, že se nejedná v tomto případě o žádný zázrak, ale profesionalitu.tohoto lélaře. V osobním přístupu je potom paní doktorka velmi milá a asertivní, což si cením v českém zdravotnictví dvojnásob. Totéž se týká její sestřičky, která jako dlouholetý odborník v oblasti klinické interny, umí při práci s pacienty příjemně a vtipně pohovořit a poskytnout spoustu cenných praktických rad. Apropos, doporučuji vřele všem, kvalitních diabetologů je jako šafránu!
paní doktorce jsem přestoupila a je velmi moudrá, laskavá milá obětavá vstřícná . předešlý lékař diab. nestál za nic! jsem ráda, že jsem byla doporučená k p. doktorce písarčíkové.
sarah celá
Paní doktorka je skvělá. Je to odbornice na svém místě. Také sestra má dlouholetou praxi v této specializaci. Konkrétně vysvětlí, případně poradí jak řešit problém, se kterým se pacient setkal. V každém případě se snaží pacientům vyhovět a nezištně pomoci. Mluví, to ano, ale pokud se jedná o odborné věci a zkušetosti z diabetologie co slovo to perla. Nechte ji mluvit, dozvíte se z tohoto oboru mnoho zajímavého a nového.
Jsem teprve krátce u paní doktorky,ale jsem nadšen přístupem a ochotou poradit,vřele doporučuji!!!
Čech I.
~
I když nemám právo hodnotit práci paní doktorky a sestřičky po stánce odborné,mám toto právo se vyjádřit po stránce lidské.Nejsem stoupencem pochvalných sdělení,ale
na základě svých zkušeností všechno shrnu do jednoho slova: DĚKUJI!
Léčené nemoci
- Cukrovka
Specializace
- diabetologie
- vnitřní lékařství - interna
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.